Лора Караджова пусна последния си клип към пърчето “К’во си мислим”.

Видеото е режисирано от Валери Милев и е с участието на Балет Нова. Действието се развива в уникална лятна резиденция на о. Лефкада в Гърция. От днес се очаква клипът да завладее и телевизионния ефир.

Песента събира отново Лора с колегата й от Ballface – GoodSlav. Той, заедно с Балет НОВА са основни действащи лица в новото видео. GoodSlav е и автор на текста, музиката и аранжимента на песента. В момента хип-хоп изпълнителят подготвя и свой собствен проект заедно с Буч от Ъпсурт.

„К’во си мислим?” е част от издадения наскоро дебютен албум на Лора “Недей да спиш”. Подготвян близо две години, албумът е една комбинация от стиловете R’n’B, hip-hop и soul.

Освен GoodSlav, автори на песни в албума са БOБO, Бат’ Венци, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В албума влезе и един ремикс от DJ Doncho и дует с Дичо.

През 2001 г. Лора Караджова става част от групата Ballface, с които издават албума „Е така”. През 2002 г. излиза ремиксът на “Нека да е лято”, който взривява музикалните класации на България. Следват още “Задни мисли” и „Гушкай ме”.

Лора записва няколко парчета и с момчетата от Ъпсурт, сред които “Пунта”, “Стига Фира” и “Звездата”.

Изпълнителката участва още и в песента към проекта Arlet for Art, “Never stop”, а през 2007 г. реализира и самостоятелното си парче, озаглавено “Моя собствена игра”. През 2009 г. с подкрепата на NESCAFÉ® 3in1 тя успява да издаде, подготвения близо 2 години дебютен албум.