Тя рядко ни впечатлява със стилна визия, но този път направо ни разби сърцата. Говорим за Дрю Баримор и тоалетът, с който се появи на премиерата на новия си филм Whip it.

Лентата беше представена в рамките на кинофестивала в Торонто, а освен като актриса, Дрю се изявява в нея и като режисьор.

Публиката прие комедията добре, критиката също, но ние едва не се вцепенихме при вида на едно от лошите момичета на Холивуд.

Баримор в рокля на иначе гениалния Alexander McQueen изглеждаше така, сякаш изпробва костюма си за празника на Вси светии.

Тоалетът, който се състои от жълта разкроена фуста с бюстие в горната част, покрита с ефирна черна дантела, сам по себе си е доста дързък и ефектен.

Но неадекватната прическа на Дрю тип метла и ярко синият й маникюр (!?!) определено развалят впечатлението от творението на британския дизайнер.

Русокосата актриса, която отнесе доста похвали за режисьорския си дебют, нямаше сложни форми в косата си, само един бордюр в черно...

Да, да, връхчетата на слънчевата й грива бяха боядисани в тъмно, надяваме се специално за премиерата на филма, а не като перманентно състояние.

Държим обаче да подчертаем, че обувките на смелата Баримор са абсолютно попадение, взето от колекцията на Casadei.

Убедете се сами - тук, в галерията.