Не вярвахме, че ще видим подобно нещо, но ето, случи се.

Върлата последователка на макробиотичната диета - Мадона, яде пица за първи път от години (може би десетилетия) насам.

Блондинката, известна с железния си хранителен и фитнес режим, напъха цяло парче калорична пица в устата си и успя да го преглътне без проблеми.

Виновникът за това прегрешение беше Дейвид Летърман, който прие 51-годишната блондинка за 8-и път в шоуто си.

В това число се включва и скандалното й гостуване през 1994-а, когато в ефир тя го обиди цветисто и заяви, че е дошла при него само, защото нямало начин да го избегне.

Разговорът между двамата и този път не потръгна гладко, но Мадона се сдържа и не реагира рязко, когато Дейвид се обърна към нея с Мадж - име, което тя ненавижда.

Така я наричат само в Европа, и особено във Великобритания, където това е нарицателно за скучна съпруга от средната класа или съкратен вариант на Ваше величество.

В типичния си стил обаче Мадона се появи доста ефектно в студиото - покатерена върху раменете на хокеистите от Ню Йорк Рейнджърс, за да промотира новия си албум със златни хитове Celebration.

Освен това поп-иконата, която в края на август направи музикален дебют и в София на живо, рязко опроверга слуховете за скорошна сватба с 22-годишното си гадже Хесус Луз.

Когато Летърман я попита дали планира трета сватба, Материалното момиче заяви, че предпочита по-скоро да бъде прегазена от влак, отколкото да се омъжи пак.

Тя не пропусна да вметне и няколко коментара на политическа тема, най-вече по адрес на екс президента Буш, но отказа да говори относно миналогодишните слухове за връзката си с бейзболната звезда Алекс Родригес.

Иначе този път Мадона беше заложила на класически стил в черно - палто, имитиращо кожа на влечуго, прилепнала рокля под коляното и високи обувки без пръсти.