Освен индекси, доходност, брокери и анализатори, на малкия ни пазар се подвизават и няколко красавици, до които всеки мъж с гордост би застанал. Ето и нашият избор, като подредбата е направена по азбучен ред:

Андреана Тодорова (ПФБК)

Позната ни е от престоя си в SeeNews, Карол и от скоро в ПФБК. Клиенти на посредника казват, че се виждала отдалеч, доста от далеч. Може би от НДК. Голяма музикална фенка е, колегите от men.bg споделиха, че е забелязана на всеки един от последните концерти.

Бистра Коцева (Карол)

Не е случаен фактът, че Карол имат най-много клиенти на Българска фондова борса. Всеки клиент я знае, пък проучаване на men.bg показа, че 33% от клиентите на посредника ще се преместят веднага при конкуренцията, ако тя напусне. Забелязваме я по столичните фитнеси два пъти седмично, като така се справяла със стреса.

Галина Йоргова и Христина Ташева (Реал Финанс) - Фронт офисът и вътрешният контрол на Реал Финанс. Спряхме се на двете, за да не обидим една от тях. От men.bg се съгласиха с две ръце - по една за всяка. Дамите използват всяко свободно време, за да наблюдават офроуд състезания или да съберат тен, пък и очите на колегите.

Десислава Калискова (Капман)

Гласът на Капман. ДВИ-то на Кампан. Интересува ли ви нещо за фондовете, посредника, бъдещето на Капман, че и целия капиталов пазар, можеш да звъннеш. Няколко милиона били постъпили във фондовете по време на бичия пазар благодарение на нея. От men.bg са големи нейни фенове. Обича торти, пасти, шоколади и т.н.

Ирина Христова (Евър)

Само преди 10 -на дни бе рожденият й ден. Информацията от колегите от men.bg е оскъдна: „Не можем да пием толкова", коментирайки изобилието на алкохол, храни и ВИП гости на партито й. Иначе обича да гледа "Сексът и градът" с чаша Бейлис в ръка.

Красимира Петкова (Елана Фонд Мениджмънт)

Краси е ДВИ и вътрешен контрол на ИД Елана Еврофонд. Тя е спортистката сред посочените дами. Основно набляга на тае-бо, фитнес, бягане в парка. Засича се с men.bg, пътувайки из страната и чужбина. Колегите споделиха, че е разбила детското у тях, като опроверга информацията, че се е снимала в еротично списание. Над всичко поставя приятелите и усмивките.

Мария Атанасова (Булброкърс)

Колективен играч, това можем да кажем за нея. Притежава уникалното умение да може да обясни с думи прости дори и на колегите от men.bg, какво всъщност означават сложните финансови термини. Помним я и от журналистическия й период, а любопитната информация за нея е, че обича рафтинга. Това, което я отличава от 90% от жените, е невероятното й чувство за хумор в стил men.bg.

Мария Атанасова (СИС) - Не, няма грешка, просто съвпадение

Най-голямата реклама за посредника е страхотният им офис на Витошка и Мария Атанасова. Все още неомъжена, така че ако си търсите посредник, проверете условията и там. Професионализмът лъха от вратата. Лелката на щанда за вестници сподели пред men.bg, че всяка сутрин купува вестници за около 5-6 лв., а веднъж седмично (най-вероятно за уикенда) и по една-две книжи. Определено Пауло Куелю не е любимия й автор.

Мария Сивкова (Статус Капитал)

Краси както офиса им, така и цялото Цариградско шосе. Не, не се шегуваме. На мнение сме, че по-честите изяви в медиите ще увеличат клиентите на посредника и УД-то с около 56%. С твърда ръка ръководи един от най-доходните фондове у нас и то по време на криза. От men.bg са забелязали г-ца Сивкова няколко пъти по язовирите, заедно с приятеля й.

Надя Неделчева (Карол Капитал Мениджмънт)

Наскоро бе проведена среща с акционерите във фондовете на Карол. Интересът към г-ца Неделчева бил в пъти по-голям от този към многоуважавания от нас Александър Николов. Следи пазарите, както в България, така и в Хонгконг и Австралия. Men.bg допълват, че това, което тя направила наскоро не е за тях - а именно да скочи с парашут.

Нели Петрова (КД Инвестмънтс)

Родена е в Бургас, но там не са я виждали от месеци. Тъгували по нея. Може би е ограничила пътуванията заради кризата. Все пак разходи трябва да се режат, нали? Забелязана е от men.bg на Славейков, като е изкупила всички книги за Уорън Бъфет. Последва въпрос от men.bg към profit.bg: "Кой беше този и защо се харчи толкоз"?

Тамара Бечева (Елана Трейдинг)

Един от най-големите посредници у нас има честта да ползва анализите й. От време на време я виждаме и в Profit TV, с което се гордеем. Знаем, че не обича екстремните спортове, а предпочита да се разхожда. От men.bg не успяха да отговорят с кого, но допълниха, че често ТВ-то й вкъщи е включено.

Източник: Profit.bg