Няколко идеи (от тях), които си струва да откраднем..за вас!

Джей Ло - естествената красота.

Джей Ло е винаги е имала повече от един трик в ръкава си, с който да ни изненада (в красивия смисъл на думата)!

Дори, при прехода си от Дива в грижовна майка, тя полага, не по-малко грижи за визията си. Което доказва и със семпли прически, без излишна натрапчивост и помпозност!

Но как:
Косата е повдигната на кок, в търсене на максимално естествения ефект, небрежно в стил "вятър в косите" Облечена в семпла рокля отворен с гърба, резултатът "Аз съм естествена и обаятелна"!"

Това ще ви подхожда, ако:
И вие както Джей Ло имате права коса, която на моменти стои на ресни.

Трябва да знаете, че прическата е с търсен краткотраен ефект, което допринася за повече небрежност и "вятър" в косите, а същевременно носи със себе си и чара на естествено женско обаяние, без разбира се да се отказвате от лекия грим, а защо не и от голия гръб.

А за тези от вас, които нямат прави коси, този тип връзване ще е също подходящ, но ако оставите леки падащи къдрици да се спускат небрежно около бретона и по врата ви.

Джесика Алба - принцесата

Джесика Алба, винаги така свежа и красива, като модерното превъплъщение на принцеса Лейла.

Но как:
Косата се разделя на две хоризонтални линии, като в самите корени не е захваната, за да може косата да "извира" свободно, горната част е по-малка и се връзва на две отделни опашки, след което двете опашки поотделно и останалата коса се вплитат на рибена кост, която трябва да лежи точно върху пътя.
Резултатът е вълшебен.

Това ще ви подхожда, ако...
Не злоупотребявате с грима, не сте загубила момичешкото в себе си, а и в допълнение сте с лек тен и резултатът, хм...ще бъде по-вкусен!


Гуен Стефани - бунтарското поведениеПевицата, която казва за себе си, че е "обикновено момиче", макар да не сме много съгласни с нея, винаги е балансирала между пънкрок, рок и ореола си на суперзвезда както във външния вид, така и в музиката.
Кралицата на стила често избира за себе си, прически с обикновени и обемисти кокове.

Но как:

Цялата коса се повдига на висока конска опашка, като се тупира леко в корените за обем. Краищата на косата се подвиват с маша, с което се образуват къдрици, които след това се събират в чудесен висок кок. В комбинация с лек грим: очна линия и гланц за устните, резултатът е зашеметяващ.
Кой спомена обикновена?

Това, ще ви подхожда, ако...

Имамте средно дълга коса, обичате да експериментирате и не се страхувате да го правите.


Айшвария Рай - La DivaИндийската перла, възвишена от козметичния гигант L'Oreal се появява винаги като богинята на красотата и фризьорството! С безупречен грим и коса перфектни асиметрични форми, Айшвария Рай с право е наричана муза.

Но как:
Романтичен кок - идеален, ако искате хем да откриете лицето, хем да изглеждате секси. Тази версия на кок може да издържи цяла нощ. Косата ви трябва да е дълга поне до раменете. Върху влажни кичури сложете пяна за коса, след това ги оставете да изсъхнат без сешоар. Съберете косата на хлабава опашка близо до тила. За по-свеж вид не я издърпвайте изцяло последния път, в който я прокарвате през ластика, а я оставете небрежно да стърчи. Може да оставите и няколко свободни кичурчета в лицевата част, които да навиете с маша. Ефектът на една успешна Дива!

Това ще ви подхожда, ако...
Имате афинитет към едрите бижута, най-често обеци, рокли без презрамки, безупречния очен грим и гланца за устни.