Автор
Woman.bg

Тайните за перфектен външен вид на звездите 2

След като в първата част на "Тайните за перфектен външен вид на звездите" ви запознахме със съветите на едни от най-известните актриси в Холивуд, за днес сме ви подготвили "порция" от идеите за добър тонус на още пет знаменитости.

Кейт Хъдсън - "Подскачам по концерти, това е прекрасна тренировка за краката."


"Излишните килограми, които натрупах по време на бременността, за щастие след раждането на сина ми изчезнаха сами, без диети. Въпреки това държа да се храня здравословно - зеленчуци, риба, сухо месо, никакви сладкиши. Благодарение на йогата се чувствам чудесно, а и тя поддържа ханша ми в отлична форма. Често ходя по концерти и винаги си купувам билет за дансинга. Обожавам да подскачам на любимата си музика, това е прекрасна тренировка за мускулите на краката."

Дженифър Лопес - "Обикновено тренирам бокс."


"Аз много държа на комбинацията от здравословно хранене и сън (8 часа на денонощие). Не употребявам мазни храни и алкохол, а напоследък и цигари. Самоконтролът е от голямо значение, тренировките с личен треньор много ми помагат. В основата на тренировките ми са йогата и боксът, с протектори разбира се. Благодарение на бокса раменете и ръцете ми изглеждат чудесно."

Всъщност Дженифър леко послъгва - за нея е съвсем нормално да стане в четири часа сутринта, за да започне тренировката си. И тя отделя особено внимание не на ръцете си, а на това да поддържа световноизвестния си ханш в тонус. За целта тя изкачва стълби и прави клякания на един крак. Освен това певицата често тича.

Ева Лонгория - "Бягането е по-добре от гладуването."


"Според мен йогата, баскетболът и танците укрепват не само тялото, но и духа. Освен това хората, които водят заседнал начин на живот страдат от липса на ендорфини. За да се поддържам във форма всеки ден правя 25 клякания и 25 напада. За мен спортът е един чудесен начин да избегна диетите. Ако трябва да избирам между това да не ям цял ден и това да ям, но да тичам 7 километра, ще избера второто. За да се насладя на вечерята в компанията на мъжа ми."

Аврил Лавин - "Само с витамини не става."


"Откак играх във филма "Нацията на бързото хранене" вече знам, че здравословното хранене е важно. Обикновено ям вегетарианска храна, избягвайки месото доколкото мога. Обожавам градинарството и сама си отглеждам зеленчуците, без химикали. Но само с витамини не става. Тренирам всяка сутрин - първо тичам, а после изпълнявам специален комплекс упражнения. За да пея на сцената трябва да съм в добра форма."

Кирстен Дънст - "Обожавам експериментите."


Актрисата се е отказала от тренировките с личен треньор и се е запалила по нов спорт - пилокс. Пилоксът съчетава елементи от пилатес с движения от бокса. Отстрани тренировката по пилокс изглежда като елегантна разновидност на бокса - къси боксови движения се редуват с упражнения за разтягане и баланс. Този хибриден спорт е измислен от шведската балерина Вивека Йенсен.