Тя е само на 19, но вече е тотална любимка на тийнейджърите. Славата й се случи точно преди година, когато беше премиерата на вампирската история „Здрач".

Тогава непретенциозният филм завладя света със свежи младежки лица и спорно предизвикателен сюжет.

Сега обаче бледата хлапачка с кестенява коса, която се влюби във вампир, е в далеч по-плътен и секси образ и мнооого ни харесва.

Става дума за Кристен Стюарт, разбира се, която магически озарява специалното издание на Interview magazine, което празнува 40 години история.

Кристен е с тъмна асиметрично подрязана коса и силен грим, които й придават уникална готик-загадъчнест и неустоим магнетизъм.

Леопардов десен, дантела и малка черна рокля допълват фаталното излъчване на младата актриса, която има потенциал да покорява още много върхове.

Британският фотограф Крейг МакДийн, снимал за най-големите модни гиганти, както и за институции като Vogue, W magazine и други, е успял да покаже Кристен в една съвсем нова светлина, едновременно стилна и предизвикателна.

В интервюто си, взето от самия Денис Хопър, госпожица Стюарт споделя, че все още не може да свикне с популярността си и интерса на хората към нея.

Тя подчертава, че ревниво пази личния си живот и вероятно това предизвиква неистово любопитство у хората.

Кристен наскоро приключи снимките на втората част на „Здрач" и вече работи по третата. Брюнетката обаче е притеснена, че хорър-поредицата превзема разговорите й, ежедневието й и тя не всеки път успява да се справи с това.

Ние трябва да признаем, че не бяхме особено впечатлени от тийнейджърския хит и Кристен в частност, обаче новото й амплоа ни спря дъха, буквално.

Можете да видите защо в галерията, гррр.