Темата за аналния секс винаги е била твърде неудобна, дори за онези, които държат на високия си статут в леглото.

В интерес на истината, много представители на силния пол избягват подобни сексуални екстри, поради простата причина, че не знаят как да си ги поискат.

Според американско проучване едва за 25% от анкетираните жени и мъже аналният секс е част от редовната им креватна програма. Всички останали са на мнение, че въпросът е доста деликатен и рядко стигат толкова далеч с партньора си.

Неудобен или не, срамен или напълно нормален, сексът "отзад" си остава едно от най-предпочитаните еротични изживявания за повечето мъже.

Ето и 4 основни причини, заради които почти всеки мучачо вие от удоволствие, застане ли в бойна позиция зад вас.

Дава му чувство за сила и власт

Колкото и теоретично да звучи, практиката показва точно това - контролирайки подобна деликатна ситуация, мъжът поема всичко в свои ръце.

От него зависи темпото, силата и дълбочината на проникване. А откъдето и да го погледнем, вие изцяло зависите от това му поведение.

Ако на вас ви хареса, тогава той едва ще се сдържи да не изкочи гол на балкона, удрайки се гордо в гърдите.

Чувства, че му е оказано доверие

Фактът, че е допуснат толкова надълбоко в личното физическо пространство на жената, кара мъжа да се умилява от удоволствие. При това не само от сексуална гледна точка.

Ако една дама се отдаде по този начин на мъж, това означава, че тя му има вяра, оставя удоволствието и здравето си в негови ръце.

Харесва дупето ти

Едва ли някой мъж ще пожелае жена "отзад", ако дупето й не го възбужда. В това всяка една от вас може да бъде сигурна.

В очите и въображението на мъжа, дамските задни части крият огромна част от женското обаяние и се чувстват длъжни да го покорят по всевъзможни начини.

Все пак си е секс "отзад"

Докато за всички е ясно, че вагиналният секс е изключителен, много горещ и влажен, то само мъжете разбират истинските достойнства на аналния секс.

Като започнем от това, че "там" е много тясно и всяко нервно окончание по члена е стимулирано, и стигнем до голямата истина за силата на порнографското в секса.

Колкото и да отказваме да го приемем, фактът, че мръсните игри в леглото са убийствен афродизиак за големите момчета, е неоспорим.

Ето, това е истината за мъжете и афинитетът им към аналния секс. Нищо прекалено извратено и обидно не намираме в него. Но въпросът е, че в крайна сметка всичко зависи от нас и нашето благоразположение.