От този петък екипът на „Денят е прекрасен" по bTV се увеличава с още един член, съобщава Дарик.

Тъй като предаването е с предимно дамска аудитория и темите, които се засягат са социални и семейни, Васил Мавриков ще води своя рубрика, която да разкрива мнението, нагласата и стремежите на другата страна на едно семейство - съпругът. Заглавието на тази рубрика ще бъде „Мавриков на ваша страна".

Вечно търсещият и съмняващият се репортер ще поставя мъжки теми в царството на едно женско предаване. Той ще внесе светлина и ще търси по-сериозните измерения върху наболели въпроси и теми, засягащи мъжът в семейството, но поднесени с чувство за хумор. Темите ще се черпят от форума на „Часът на мама" и от други популярни интернет общества, както и от запитвания и предложения на зрители, получени на електронната поща на предаването.

Колко е заплатата на истинския мъж в България, какво искат мъжете, защо жените правят напук и вечно разискваният въпрос за тъщата, ще са само част от темите, които ще бъдат обект на внимание на Мавриков в неговата рубрика. Зрителите ще имат възможност да задават въпросите си на живо, по пикантните теми, разисквани в студиото.

В първото издание на рубриката този петък Мавриков ще търси изгубената половинка от една хармонична и неразделна двойка.

Васил Мавриков е щастливо женен от пет години и половина, баща е на две деца.