Когато по географските ширини на дадена страна има недостиг на заможни и стабилни мъже, погледите на много жени, търсещи семейно щастие, се обръщат към чужденците.

Доколко е зряло и обмислено това решение не се наемаме да коментираме, защото всичко зависи според конкретната ситуация.

Факт е обаче, че любовта може да дойде отвсякъде, както от Сан Франсиско, така и от периферията на Факултета.

Как се държат господата чужденци към половинките си, доколко жените трябва да се съобразяват с националния им манталитет, вижте няколко реда по-надолу.

Американец

Практичен, прагматичен, стиснат и внимателен, всичко ще пресметне внимателно с вродената си предвидливост.

В чужденката вижда евтина жена, която събира в себе си задълженията на чистачка, готвачка, прислужница и жена за леглото. Единственият способ да се предизвика възхищението му е ако жената започне за изкарва повече пари от него.

Италианец

Избухлив, страстен, влюбчив. В началото на връзката ще обсипва приятелката си с букети и бонбони.

Прощава на жената всичките й недостатъци, ако тя може с нежен глас да пее италиански песни, да готви вкусни спагети и пица, да подкрепя любимия му футболен отбор.

Испанец

Импулсивен, ревнив, приказлив. В негово присъствие не се препоръчва жената да поглежда и говори с друг мъж, дори ако той е полицай, барман или таксиметров шофьор.

Не приема оправдания. Смята жена си за потенциална грешница и винаги я обвинява за всичко. Домошар. Не обича да посреща гости.

Препоръчва се жената всеки ден да прави отчет за семейния бюджет и да танцува фламенко след вечеря.

Англичанин

Относно брака е костелив орех. Трудно се жени и е предпазлив, защото разводът във Великобритания е много скъп.

Доволен е ако жената може бързо и вкусно да приготвя закуска с овесени ядки, да пали камина (даже и ако нямат такава), да поддържа огъня на чувствата.

Главното оръжие в борбата със студения английски темперамент е сексът - пред камината, в спалнята, в кухнята и на други екзотични места.

Французин

Патриот до мозъка на костите си. Смята всичко френско за най-добро на света - модата, дрехите, виното, футбола, френските жени.

Не е невъзможно по време на медения месец да се забавлява с любовни авантюри. В този случай е по-добре жената да си затвори очите и да изчака да утихне сексуалната му страст.

Обича сцените на ревност. Жената може предварително да си подготви евтини чинии, които да чупи по време на семеен скандал.

Претенциозен е към храната, ако не му харесва, ще се разсърди и ще отиде да обядва в ресторант.

Японец

С него жената трябва коренно да се промени. Японският семеен етикет позволява на мъжа да прекарва свободното си време в компанията на приятни гейши, които ще доведат вкъщи изморения от употребата на саке и други удоволствия съпруг.

В този случай съпругата трябва тихо, без скандали, удобно да сложи мъжа си да спи, а гейшите, които са го довели у дома да нахрани, напои, отблагодари и изпрати с почести.

Преди да се омъжи за японец, жената трябва да се научи да носи кимоно, да спи на пода и да няма никакви претенции към мъжа си. Японецът не обича да казва "не", когато ви каже "ще си помисля", това е учтив отказ.

Арабски шейх

Има малката слабост да притежава огромен харем. Финансите му са неограничени. По време на ухажването може да прави скъпи подаръци - от диамантено колие до "Ролс-Ройс".

Но след първата брачна нощ може да изгуби всякакъв интерес към невестата, тъй като се очаква попълнение на харема с нови свежи жени. В харема е важно жената да е в добри отношения с главния евнух и главната жена. От тях зависи напредването в кариерата.

Финландец

Горещият финландец всъщност е студен и не приказлив. Обича сауната, риболова, ските и финската шейна, затова и на жената ще и се наложи да обикне всичко това.

Бавно асимилира хумора, затова не се чудете ако се разсмее без видими причини. Разбрал е вица, който сте му разказали преди две седмици.

Притежава положителна черта: не забелязва възрастта на жената. Затова смело може да се омъжите за него, даже ако би могъл да ви е син.

Швейцарец

Предвидлив, внимателен, държи финансите в свои ръце. Семейните отношения оформя с пред брачен договор и в него уточнява всичко до най-малките подробности: колко пари ще дава за дребни разходи на съпругата си, колко пъти седмично ще правят секс, къде ще прекарат отпуската си. Като правило, договорът е съставен така, че в случай на развод съпругата нищо не получава.

Източник: damski-klub