Не знаем вие как мислите, но според нас всяка уважаваща себе си жена трябва да има поне една секс-играчка.

Възможностите не са безкрайно много, което неминуемо води до изчерпването им.

Ние обаче спряхме вниманието си на няколко по-специални играчки, които заслужават доста повече от бегъл поглед.

На пръв поглед те влизат в категория „стандартни", но всъщност не са. Разликата е в това, че са създадени от популярни дизайнери на мебели и индустриални продукти.

Освен това изразяват индивидуалните им възприятия за сексуалността и удоволствието. Ето и някои от най-интересните според нас.

Form 2

Ив Бехар е известен промишлен дизайнер, който от 10 години работи в Сан Франциско, САЩ.

Заедно с Итън Имбоден, дизайнер на бранда за секс-играчки JimmyJen, създават Form 2 - водоустойчив вибратор с два върха.

Той беше представен за първи път преди няколко дни и вече може да се поръча от интернет магазина на марката.

Aloe

Испанците от студиото за индустриален дизайн Discoh показаха своята секс-играчка Aloe преди около година. Дизайнът е вдъхновен от формата на растението алое вера.

Дилдото е в специална прозрачна опаковка и ако човек не подозира за възможностите му, може да бъде чудесна декорация за кухнята или спалнята.

Sabar

Британският дизайнер на мебели и индустриални продукти Майкъл Йънг често се заиграва с форми, които се превръщат в прекрасни инструменти на удоволствието.

Той е проектирал няколко различни играчки, но може би най-забележителната от тях е Sabar, която направи премиерата си през 2007-а в Токио.

На изложението в японската столица вибраторът беше представен чрез огромен полилей-инсталация, направен от няколко десетки висящи вибратора.

8ème Ciel

Французойката Матали Красе, която също се занимава с най-различен дизайн, в началото на 2007-а показа своята играчка 8ème Ciel (8то небе).

Тя беше разработена за сравнително новия бранд Exquise Design For Pleasure, който оттогава набра голяма скорост, благодарение на секс-колаборациите си с известни млади дизайнери.

8-то небе е силиконова играчка, която се побира в дланта. В нея 8 метални топчета вибрират свободно, масажирайки не само най-интимните зони, но и цялото тяло.