Днес продължаваме с втората част на практичните съвети, които ще ви помагнат, ако сексът с пратньора ви е станал скучен и монотонен.

9. Прочетох някъде, че пълната епилация на бикини-зоната осигурява невероятно усещане по време на секс. Пробвах го, оттогава насам страстта ни е все така бурна.

10. За да разнообразим отношенията си, понякога се къпем заедно под душа.

11. Много ме възбужда мъжът ми да ми шепне на ухо мръсотии. Особено когато го прави пред хора.

12. Понякога в началото на любовната игра казвам на любимия си да ми върже очите. Това ми позволява да усетя по нов начин тялото му и миризмата му... Устните ми и кожата ми стават по-чувствителни и нормалните докосвания се възприемат различно.

13. На нощното си шкафче имаме "Кама Сутра". Отваряме книгата напосоки и разучаваме новата поза. Не винаги успяваме да приложим на практика илюстрациите, но оргазмът и забавлението са гарантирани!

14. Оставяме децата при баба им и си наемаме романтична стая в хотел. Имаме си предварително подготвен еротичен сценарий за вечерта, носим си костюмите и необходимите аксесоари.

15. Когато сексуалният ни живот стана монотонен, си спомних, че мъжът ми винаги е искал да прави тройка с две жени. Стана много добре. Този акт ни достави много удоволствие и ни сближи. Сега сексът помежду ни е като през първите ни месеци заедно.

16. Пробвахме размяна на партньорите, мъжът ми прави секс с моя приятелка, а аз съответно с нейния мъж. Това ни зареди със сексуална енергия. Открихме нови хоризонти и се освободихме от всичките си комплекси и от недоверието - нещата, които ни пречеха преди.

Очаквайте продължение