Тъкмо, когато си мислехме, че дори ретро вълната наоколо започва да се поизтърква, ни връхлетя едно много добро тематично предложение.

Диско феновете ще могат да се развихрят тази събота, при това с пълна сила, защото се задава едно Old School Party, забъркано с много ентусиазъм от Програмата и 38.

Родните вълшебници зад пулта Rocco и NoGood, чрез абсолютно съвременната си техника ще ни припомнят най-добрите музикални парчета на близкото минало.

Фънк, диско и ненатрапчив хаус от зората на електронното поколение ще ни стопят лагерите от танци, а импровизации на живо от перкусиониста Любо допълнително ще разгорещят атмосферата.

Най-забавната част е свързана с дрескода, защото сме убедени, че ще се наложи да се разтършуваме сериозно в дълбините на гардероба си, за да сме в тон с партито.

Намерете и вие любимите си дрешки от едно време - екипирайте се с плисета, тиранти и защо не ярка перука, за едно бързо завръщане в миналото, подправено с неустоим чар.

Мястото е Ялта, часът е късен, а домакините обещават да снабдят и най-разсеяните си гости с подходящи old school аксесоари още на входа.

Музикалният поздрав пък е лично от нас.

Можете ли да промените партньора си?