Автор
Ева Лъчезарова

Убийствените токове унищожиха краката на Виктория Бекъм

Една от запазените марки на Виктория Бекъм, освен нацупеното лице и тъмните очила, са убийствено високите токове, на които се кикерчи непрекъснато.

Всичките години, през които Пош носеше 15-сантиметрови токове, обаче за започнали да натежават на походката й. Приятели на певицата, превърнала се в дизайнер, споделиха пред британските медии, че тя изпитвала изключително силна болка. Пош дори държала краката си в лед и правела упражнения, за да притъпи болежките си.

Досега Виктория се е опитала да направи всичко възможно, за да избегне операцията препоръчана й от лекарите, но болката вече ставала нетърпима. Според запознати Вики страда от бунион.

Бунионът е подуване на първата става на палеца на крака и се случва, когато подножието на костта на палеца на крака се движи към центъра на тялото. Когато това стане, костта се премества настрани.

Бунионът се среща по-често при жените, отколкото при мъжете. Най-честата причина за подуване на първата става на палеца са неудобните и тесни обувки. Операция се прави много рядко, тъй като обикновено проблемът се решава със смяна на обувките.

Виктория явно е изчакала твърде дълго и в момента изкривяването може да бъде коригирано само с оперативна намеса.

„Ненавиждам балеринките. Не мога до ходя с тях. Освен, ако не са обути от балерина, не разбирам какво е предназначението им. Обожавам обувки на висок ток" - споделя Вики в интервю.

Ако г-жа Бекъм се подложи на операция няма да може да носи високи обувки в продължение на поне 2 месеца.

Виктория е висока 167 см и носи невероятно високи токчета навсякъде. Тя не крие, че има проблеми с краката си и признава: „Мразя краката си, те са най-отвратителната част от мен".

Примери за убийствените обувки на Виктория можете да видите в галерията ни