Ако в края на годината ти липсва вдъхновение, някой неадекватен пич наоколо се държи като подплашен заек или просто имаш ужасно много енергия да покоряваш представители на противоположния пол, имаме идея - действай като мъж.

Един от най-добрите начини да се забавляваш максимално е да се съблечеш и заедно с дрехите да захвърлиш и задръжките си.

Дори вече да имаш сериозна връзка, ще ти направим няколко съвсем неприлични предложения за разсейване на скуката в нея.

Да постъпваш като мъж не означава само да се наливаш с бира и да се оригваш наляво-надясно.

По-скоро имаме предвид наистина да си дръзка като представителите на силния пол и през декември да гледаш от най-палавата гледна точка на секси Снежанка.

Няколко идеи ще ти помогнат да разсъбличаш гаджето си, а и самата себе си, доста по-спонтанно и провокативно.

Ето и първата от тях:

Фотосесия

Това може да мине и като позиране на жив модел за рисунка, както предпочиташ.

Имаш нужда от добър фотоапарат или малко арт инструменти като четка, платно и бои, статив (и в двата случая) и добре затоплена стая, а защо не и студио.

Не е необходимо да си Ан Лейбовиц, за да накараш мъж да ти позира. Всъщност, ако си с нейната визия, той по-скоро би отказал да се съблече, но това е друга тема.

Така можеш да свалиш и някой готин познат, с който все се разминавате по трасето.

Предложението е ясно - каниш го на чаша вино, за да ти позира за няколко кадъра. Това трябва да стане вечерта, разбира се, защото през деня си заета.

Не е нужно да си виртуоз, за да се получат добри снимки, но ако решиш да рисуваш, определено ще трябва повече смелост и дори малко опит.

Не забравяй осветлението при снимки - то трябва да е по-силно и насочено директно към модела ти.

Може да се наложи да подбереш дрехи и аксесоари за импровизираната фотосесия, но прояви въображение и използвай също храни и предмети.

В определен момент може да си размените местата, а ти сама ще усетиш кога е време да се поразхвърляте пред обектива.

Имай предвид, че ако обектът на желанията ти е по-пухкав, вероятността да се отпусне бързо и лесно пред теб е минимална.

Но ако му дадеш личен пример, проблемът ще бъде преодолян, гарантираме.