Една от най-популярните британски изпълнителки напоследък, Лиона Луис, е и сред най-чаровните жени на музикалната сцена.

Въпреки еднообразните й залитания по Вивиен Уестууд, не можем да отречем, че Лиона е мацка с доста интересна визия.

Това тя дължи не само на подбора на дрехи, но и на умението да ги допълва добре с подходящ грим.

Правилната козметична комбинация е супер важна в случая, тъй като госпожица Луис има доста специфичен тен и трябва много да внимава с това.

Една от най-впечатляващите й появи беше неотдавна на церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV.

Отново с тоалети на любимата си дизайнерка, Лиона демонстрира съвършено женствено излъчване, подсилено от коралово червено червило и ненатрапчиво подчертани очи.

Подобен стил е подходящ както за бурно нощно парти, така и за вечеря преди него и дори служебно събитие.

Комбинацията обаче е подходяща най-вече за дами с по-тъмна кожа, тъй като в противен случай може да се окаже твърде силна.

Ето и няколко детайла, които ще ви помогнат да си присвоите по-лесно чара на Лиона:

- Кожата е матирана с помощта на лека пудра, която приглушава дискретно лъщенето и на най-мазната кожа.

Ако пък вашата е смесена, използвайте такава, която ще запази свежото ви излъчване.

Цветът не бива да е прекалено тъмен, за да не „затваря" лицето.

- Обемът в косата на певицата не е прекален, което подсилва естественото й излъчване. Без пресилена намеса от страна на фризьорите, нейните къдрици падат леко около лицето й.

- Веждите на Лиона са перфектно оформени. По принцип гъстите, непокорни арки над очите е най-добре да бъдат оформяни от време на време при специалист, за да не се стига до недоразумения.

Няма и да разберете кога сте нарушили симетричната линия и сте премахнали 3 косъмчета повече, ако те по принцип са в изобилие. Отстрани обаче изкривената извивка на веждите ще се забелязва доста.

- Контурът на очите й е подчертан с тъмен молив и очна линия, но без драматичния опушен ефект. В комбинация с яркото червило, резултатът би бил твърде претрупана визия на лицето.

Само с подсилен контур погледът на Лиона притежава дръзката предизвикателност на 50-те години на миналия век, а това привлича вниманието за секунди.

Е, да не забравяме и пърхането с мигли.

- Ярко кораловото червило е специфичен акцент върху изцяло черните тоалети на певицата, с които се появи на церемонията.

Подобен детайл може да се приложи към всеки едноцветен сет, независимо дали е по-официален или ежедневен.