Автор
Woman.bg

Избраха Цветелина Бориславова и Бербатов за модни икони

Цветелина Бориславова, Диана Любенова, Юлияна Дончева, Димитър Бербатов и Миро са модните икони на България за 2009-а.

Това стана ясно на пищна церемония в парк хотел "Витоша" в понеделник вечер, съобщи в. "Труд".

"За номинираните по 10 мъже и жени ние гласувахме не за контета и суетници, а за съчетанието между чар и стил", поясни подбора организаторът проф. Любомир Стойков. А вотът дойде онлайн и от най-тачените модни журналисти.

Цветелина Бориславова призна, че приема титлата като допълнително задължение: "Такъв избор те кара да бъдеш винаги на високо ниво не само по компетентност, а и на външен вид. Нямам предпочитан вид дреха. Но много обичам кожи! За щастие не съм забелязала някой да ме гледа лошо заради това. Не нося много бижута, но "Шопар" е една от любимите ми марки. Не ми се струва да съм особено суетна... Дори бих казала откровено - суетата малко ми липсваше преди. Откакто медиите ме наблюдават, повече се грижа за себе си", усмихна се Цветелина и се остави на пиарката Елица да й оправи щръкналия непослушен перчем.

Банкерката показа стил с чанта от питон, фигурален чорапогащник, малка черна рокля и кожена наметка. От името на Бербатов наградата прие мениджърът му Емил Данчев. Футболистът отправи видеопослание: "Държа на външния си вид и се надявам начинът ми на обличане да повлияе на младите."

Актрисата Диана Любенова (в тоалет а ла Татко Барба) си призна: "На маймуна се направих, та най-накрая да ме забележите."