Виктория Терзийска, по-известна като кадифения глас на група Мастило, отдавна е в полезрението ни не само като певица, но и като мацка със собствено отношение към модата.

Оказа се, че тя предпочита нестандартни дрехи на млади дизайнери и много щедро разтвори гардероба си за нас, за да покаже някои от последните си попълнения.

Певицата, която замени романтичното си амплоа зад микрофона с по-електронно звучене, ни показа серия облекла, а ние не можем да спестим и възхищението си от перфектното й тяло.

Една от любимите й рокли е на младия дизайнер Борче Ристовски от Македония, който само преди година завърши Мода в родната НХА, но вече се радва на засилен интерес към работата си.

Изцяло бялата рокля с долна част от къдри е гарнирана с черна панделка под яката. Това създава усещане за ефектна симбиоза между строг стил и палава закачливост, което много ни допада.

Вики в лилава рокля на Toi et Moi е 100%-ово изкушение. Тоалетът може да се съчетава лесно с разнообразни аксесоари, а обемът в долната част и ръкавите е впечатляващ детайл.

Момичето с кафеви очи има в гардероба си и рокля на Frankie Morello - италиански бранд с над 10-годишна история.

Тоалетът с гол гръб и качулка приковава вниманието незабавно и дава възможност за хиляди комбинации.

Накрая Вики ни показа и е едно сако с марката Alia Hadam, чиято дизайнерка е от Русия, но дрехите се шият у нас.

Със същото сако певицата се снима и в последния си клип към сингъла Get Out, а ние успяхме да го разгледаме съвсем отблизо - огромните ревери са детайл, който може да изглежда различно всеки път.

Коса: Жоро Петков

Грим: Зоран

Екипът благодари на хотел Down Town за съдействието.