Ако сте от тези, които - по една или друга причина - търсят (нова) любов, вероятно се надявате Коледа да донесе това чудо в живота ви. Да, наистина на Коледа се изпълняват много съкровени желания, но няма да навреди, ако създадете благоприятни условия за изпълняване на желанието.

Ето какво може да ви помогне да материализирате магията на любовта:

Създайте си нови хобита и интереси.
Вероятно си мислите: "Какво общо има това с любовта?". Всъщност има много общо - особено ако това означава да се регистрирате в сайт за запознанства. Пробвайте и може да се изненадате от това, колко лесно и забавно може да бъде да срещате нови и различни хора, с които да си побъбрите по най-различни теми - онлайн, а защо не и на живо в близко бъдеще.

Дайте шанс на някой мъж.
Рано или късно, вероятно ще срещнете човек, който не попада във вашето описание на "идеалния мъж". Той може да не е красив като Джордж Клуни, например, или да няма две висши образования и докторска степен, може да не кара скъп джип и да не е президент на компания, но пък може да е способен да ви разсмее така, че да "паднете от смях" съвсем буквално. Защо не му дадете шанс? Всъщност - какво губите?

Спрете да се влюбвате във вашата представа за мъжа.
Повечето от нас, когато получат първоначалната информация за някой, си създават собствена (и обикновено много романтична) представа за неговия живот. Не прибързвайте със заключенията - изчакайте и съберете достатъчно информация за това, какъв е този мъж като човек и личност, преди да идеализирате.

Флиртувайте повече.
Как и къде? Ами например в автобуса на път за и от работа - вместо да гледате отегчено и разсеяно през прозореца, огледайте се за някой симпатяга и му се усмихнете кокетно. Това е подхода - импровизирайте сами за различните ситуации.

Не си разказвайте битието на първата среща.
Нито пък споменавайте предишните си приятели и какви са били. Честността е важна, но запазването на някои твърде лични неща в тайна в началото, е добра тактика. Опознайте първо човека, на който бихте доверила най-лични факти от живота си.

Бъдете твърда с мъже, с които не желаете да имате отношения.
Ако сте преценила, че някой не е подходящия за вас партньор, може да репетирате тези обяснения: "Благодаря за писмото, но не мисля, че сме подходящи един за друг. Успех!" или "Беше ми приятно да се видим, но не мисля, че имаме бъдеще заедно. Благодаря за вечерята и успех!"
Успех в любовта на тези, които я търсят!

Източник: tiabg.com