Когато си на 17, би трябвало да залягаш над уроците, да имаш поне една несподелена любов и още дузина трепетни увлечения, и разни такива неща, през които всички минаваме в тийнейджърските години.

Да, обаче, ако се казваш Майли Сайръс, имаш съвсем различен начин на живот - на 17 вече имаш филмова и музикална кариера, плюс няколко корици на големи американски списания и дори фотосесия с лек еротичен намек.

Последната навлече доста главоболия не само на палавата хлапачка, но и на гиганта Vanity Fair, както и на иконата Ани Лейбовиц, направила скандалната фотосесия.

(Псевдо)пуританите в САЩ заклеймиха кадрите с какви ли не драматични етикети и дори обвиниха екипа на списанието в детска порнография.

Да, сладката лолитка, която изпълнява ролята на Хана Монтана в едноименния сериал на Дисни, не е типичната тийнейджърка.

Именно Майли се превърна неотдавна в мини копие на Саманта от „Сексът и градът", появявайки се в същото облекло, с което беше и Ким Катрал.

Младата актриса и певица освен всичко има и малка роля в продължението на едноименния филм, вдъхновил няколко поколения дами по света.

Е, когато си на 17 и вече си звезда, можеш да си позволиш и някои грешки - имаш един цял живот пред себе си, за да ги оправиш.

Но според нас госпожица Сайръс в момента отчаяно се нуждае от добри стилисти, при това веднага, за да не се окаже впоследствие в ролята на една голяма карикатура.

По принцип харесваме невръстната звездичка и стила й - на червения килим тя винаги е безупречна (и стандартна), а в свободното си време демонстрира интересен street style, който на моменти много ни допада.

Последната й „изява" пред обективите обаче беше леко смущаваща. В старанието си да бъде 100% актуална, Майли малко прекали с облеклото си.

Обявената за дете-чудо девойка беше всичко-в-едно, комбинирайки избелени и накъсани джинси с огромна развлечена тениска, чийто гръб имитира паяжина.

И това в комбинация с високи ботуши, обсипани гъсто с метални капси. Покъртително.

Сами по себе си всички части от визията й са много приятни, но миксът по между им обезсмисли някак целия им пънк-рок-чар, който иначе много подхожда на лолитката.

А и по всичко личи, че младата госпожица не спортува достатъчно напоследък, да не кажем никак...

Само се надяваме да не тръгне храбро по стъпките на Бритни Спиърс и Линдзи Лоън, защото това едва ли ще й донесе някаква полза.