Секси, по-секси, Меган Фокс - това е личната ни класация за Холивудските жени след появата на първия „Трансформърс".

И, въпреки че впоследствие се убедихме, че хипнотично-синеоката Меган не блести с особени интелектуални възможности (или поне не става ясно за такива...), продължаваме да я харесваме по един необясним начин.

Новогодишният подарък, който красавицата сама си направи, обаче е впечатляващ.

Той струва почти 3 милиона долара и представлява едно недвижимо бижу в Лос Анджелис, разположено на площ от 483 кв. метра.

Да, това е новият дом на госпожица Фокс, който разполага с 4 огромни спални и 5 внушителни бани.

Тя най-вероятно ще споделя жилището с любимия си Браян Остин Грийн, с който често си играят на „тука има, тука нема" гадже, но напоследък отново са заедно.

Досега Меган обитаваше по-скромно убежище край брега на морето, но новата й придобивка е не по-малко забележителна.

Къщата е от 1936 г., в Средиземноморски стил е (колкото и странно да звучи за Калифорния) и е ремонтирана съвсем наскоро.

Интериорът й е с лек ретро привкус и със стилен дизайнерски почерк, който веднага си личи от кадрите.

Една от баните например спокойно може да се конкурира с някои от най-лъскавите спа-центрове по света.

Тя е облицована със скъп мрамор и разполага с огромна вана, джакузи и парна баня с екстри, които позволяват персонални ароматни сесии.

Най-голямата спалня в къщата пък разполага с обширен дрешник, в който Фокс може да събере не само дрехите, но и обувките си.

Едно от ненадминатите достойнства на къщата са френските прозорци и огромната веранда, които разкриват уникална гледка към Ел Ей и океана.

Естествено, в терасовидната градина има и басейн със заоблени краища.

А стая, оборудвана с качествена маса за билярд и голям мини-бар, бори скуката със стил.

Не сме убедени, че Меган готви, но пък в новото си, строго охранявано, убежище тя разполага и с перфектно оборудвана кухня с автентичен дървен под.

Изобщо, красивата 23-годишна актриса може още да не е доказала таланта си, но пък умее да инвестира парите си, които заработва с чар.