Какво е SKIN TIGHTENING?

SKIN TIGHTENING, е неинвазивна, безкръвна, нехирургична процедура, която използва радиочестотен източник за стягане чрез загряване на колагена под повърхността на кожата, провокирайки термично съкращаване на колагеновите влакна.

Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по - популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 4 процедури през интервал от 2 до 3 седмици.

Стягащият ефект се постига постепенно и прогресивно, започвайки от първия миг след процедурата и развивайки пълния си ефект около 1 месец след последната - 4-та процедура. По една поддържаща ефекта процедура може да се провежда на всеки 6 месеца.

За кого е подходяща процедурата?

Много от хората забелязват признаците на стареене на кожата, когато започва видимата поява на бръчки и отпускане на лицето и шията. SKIN TIGHTENING е подходящ за мъже и жени с всички типове кожа и кожен тен, които искат да постигнат видими резултати без болезнена хирургична намеса и продължително възстановяване. Опитът показва трайни резултати в подмладяването на кожата чрез регенерацията и стимулацията за образуване на нов колаген.

Използвана технология

Най-съвременната elos / ELECTRO - OPTICAL - SYNERGY, съчетание от биполярни радиочестоти R / F и пулсова светлина / технология е патент на марката Synerone. Технологията позволява използването на по - ниска енергия и по-висока ефикасност и безопасност. Системата притежава механизъм, проследяващ енергията, която прониква в тъканите във всеки един момент за осъществяването на адекватен дермален мониторинг и е предпоставка за провеждане на безопасни процедури. Като допълнение, системата притежава механизъм за контактно охлаждане на кожата, което защитава епидермиса от изгаряне / увреждане /.

Реалистични очаквания

Въпреки че процедурата не може да премахне излишъка от кожа, както е при хирургичния фейслифтинг, пациентите наблюдават стягане на кожата, по - малко видими бръчки в третираната област и по - здравословен и красив тен, при това без разрези и белези и без възстановителен период.

За контакти: София, бул. Витоша 192, тел. 952 21 23
Пловдив, ул. Филип Македонски 37, тел. 032/ 656 600
Варна, бул. Приморски 17, тел. 052/ 607 200
Бургас, бул. Демокрация 92, тел. 056/ 832 929

www.doctorenchev.bg