Чудехме се кой полугол мъж е по-скучен: футболната звезда Кристиано Роналдо като рекламно лице, ъъъ, простете, дупе, на Armani или секс-играчката на Мадона, Хесус Луз, в сесията си за Interview Magazine...

Е, не можахме да вземем окончателно решение, за това решихме да представим и двамата, макар и поотделно.

За Хесус можем да кажем само, че на всички кадри има почти идентично изражение, лишено от истинска, въздействаща емоция.

Започваме да мислим, че Мадона, в ролята на Маминка, е изсмукала и последната капчица енергия на мургавия бразилец, за да поддържа младежкия си вид.

Всъщност, може и да сме прави, имайки предвид как вдъхновението сполетя Гай Ричи светкавично след развода му с поп-кралицата. Но това е друга тема.

Португалският футболист Кристиано Роналдо пък измести дупето на колегата си Дейвид Бекъм само с едно махване и му отмъкна гащите с престижната италианска марка.

Дотук добре, обаче резултатът не е никак задоволителен, ако ни разбирате, или поне първите снимки на смуглия чаровник просто не стават.

Преди година Виктория, заедно с Бекс, ни върна вярата в нейната женственост и сексапил, но сега просто не можем да си представим Кристиано редом до пищната Меган Фокс.

Ако от модния гигант все пак са решили да ги съчетаят, определено ще бъде забавна комбинация.

Няколко плочки по корема не стигат, Кристиано...

А вие, след като видяхте и двамата латино мачовци, можете да гласувате в анкетата отдолу кой от тях е по-сексапилен.