Очаква ни един студен уикенд, през който зимата навън вероятно ще се развихри. Какво по-подходящо време от това, за да си спретнете един секс маратон с любимия човек?

Ето и няколко хранителни съвети затова как да се подготвите добре за това приятно преживяване. Можем с единодушие да се съгласим, че за да се справите добре с един секс маратон ще ви е нужна издръжливост.

За по-дълъг и енергичен секс мускулите ви ще имат нужда от повече кислород. За неговата „доставка" отговарят червените кръвни телца - еретроцитите. За да вършат по-добре работата си на тях им е нужен хемоглобин. Него пък организмът ви произвежда при наличието на желязо. Затова яжте зелени ябълки - всяка от тях съдържа по 5 мг желязо.

Можете също така да си хапнете сандвич с пастет от черен дроб - доказано е, че ако приемате желязо от животински продукти, то се усвоява по-добре от организма ви.

Другият вариант са скаридите с резен лимон - хем ще имате тънка талия, хем ще получите нужното ви количество желязо. Лимонът, които се сервира с риба и морски дарове, освен невероятен вкус ви набавя и витамин С, който помага на организма да абсорбира по-добре желязото, съдържащо се в тях.