Автор
Ева Лъчезарова

Хайди Монтаг – 10 пластични операции за един ден

Риалити звездата от сериала The Hilss по MTV - Хайди Монтаг е героинята в новото издание на сп. People.

Там тя споделя, че е пристрастена към пластичните операции и че според нея те са я превърнали от грозно пате в подобрена версия на самата нея.

Хайди, която е едва на 23 г., се е подложила на цели 10 хирургични намеси в един ден - 20 ноември 2009 г.

Монтаг и съпругът й Спенсър Прат, също герой от риалити сериала, са американската версия на „на всяка манджа мерудия". Те се появяват канени и неканени на всякакви събития, а през изминалата година Хайди шокира света, след като не отиде на рождения ден на сестра си, тъй като тя отказала да й плати.

„През последните три години мислих много затова какви корекции да направя по себе си. Аз съм повече от вманиачена." - споделя тя пред изданието. Хайди пестила доста дълго време, за да събере нужните й 30,000 долара.

Тя твърди, че просто прави това, което всички останали в Холивуд правят. „Всяка звезда си е правила или ще си направи някаква пластична операция, за да поддържа добрия си външнен вид. Те просто не говорят затова, а аз искам да бъда честна" - споделя Монтаг. Въпреки това, тя крила от семейството си, че ще се подложи на новата серия от операции близо 9 седмици, тъй като се опасявала, че те нямало да одобрят.

Не си мислете, обаче че това е края на хирургичните намеси, на които Хайди смята да се подложи. Тя планира да увеличи още повече гръдната си обиколка.

Ето и десетте процедури, но които Хайди се е подложила:

- Повдигане на веждите

- Поставяне на ботокс в челото

- Още една операция на носа

- Намаляване на брадичката

- Липосукция на врата

- Прибиране на ушите назад

- Още едно уголемяване на бюста

- Липосукция на талията и бедрата

- Увеличаване на дупето

- Инжектиране на мазнини в бузите и устните

През 2007 г. Хайди направи първата си серия от пластични операции - тогава разликата беше потресаваща: