Автор
Woman.bg

8 начина да оцелеете в деликатна ситуация - 1 част

Драми, свързани с мъжете:

Ако не се появи на срещата

Не му се обаждайте, за да му се навикате и не му пишете есемес, в който да го… напсувате.

Вместо това, абстрахирайте се и си довършете питието или се насладете на това, че вечеряте сами - нещо, което може би винаги сте си обещавали да направите.

Ако кажете на сервитьора или на бармана, че човека, с когото сте имали среща не се е появил, можете дори да получите безплатно питие или аперитив за това, че сте толкова прями.



Ако разберете, че ви изневерява

Дали сте поровили из имейла му или той сам си е признал греховните тайни, първата стъпка е да си дадете малко време да свикнете с изненадата.

Плачете, напишете му гневно писмо, звъннете на най-добрите си приятели…всичко, което ви хрумне. След това, започнете да планирате отмъщението- насочете вниманието си върху собствения си живот, и го живейте възможно най-пълноценно.

( Въпреки че, ако живеете с човека и искате да замените шампоана му с депилатоар преди да се изпарите от вашето гнезденце, абсолютно подкрепяме и този вариант.)



Ако той ви каже „Обичам те”, а вие още не сте готови за това

Каквото и да решите да направите, не казвайте „Благодаря ти”. Вместо това, опитайте със следния отговор: „Това е невероятно…, защото и при мен нещата вървят на там. Все още не съм много сигурна, но ако ми дадеш още малко време, мисля, че и аз ще го почувствам.”

Той ще оцени това, че сте искрени и честни с него. Ако започне да се цупи или да недоволства, дръжте си на своето.

Ако се предадете и просто изречете и вие от своя страна „ Обичам те”, той винаги ще се съмнява дали наистина сте го мислили.

Когато най- накрая го почувствате, дори и на по-късен етап във връзката ви, и двамата ще изпитате блаженство.

Ако се запознаете с родителите му и те очевидно не ви харесат

Не насилвайте нещата, защото понякога това има точно обратния ефект. Вместо това разберете откъде може да идва тази неприязън.

Все пак, те се интересуват от благосъстоянието на сина си и се нуждаят от потвърждение, че вие ще се грижите добре за него.

Вместо да се опитвате да спечелите одобрението им като говорите основно за себе си, разкажете им някаква случка, когато той ви е накарал да се смеете до сълзи.

Ако не им се оставите, вероятно най-накрая и те ще покажат респекта към вас, който заслужавате.

Очаквайте продължение!