Автор
Woman.bg

Съпругата на Тайгър му устроила капан, за да го разобличи в изневяра

Все още законната половинка на голф играча Тайгър Уудс - Елин, измислила пъклен план, чрез който успяла да разкрие, че състезателят й изневерява.

Известно време преди окончателно да разбере, че играчът й кръшка, блондинката го попитала има ли извънбрачна връзка с управителката на нощно заведение Рейчъл Учител.

Тогава Тайгър Уудс едва убедил жена си, че не я мами. Помогнала му самата Рейчъл, която разговаряла с Елин по телефона и заявила, че не спи с мъжа й, пише bliasak.bg.

Явно обаче интуицията на Елин се е оказала по-силна от уверенията на съпруга й и на другия ден тя пуснала sms на Учител, представяйки се за мъжа си. "На следващата вечер, след телефонния си разговор с Рейчъл, Елин изчакала Тайгър да заспи. Тогава му взела телефона и прочела съобщенията, които той изпратил на Рейчъл. В един от sms-ите пишело: "Ти си единствената, която обичам", разказал близък до скандалното семейство.

"Елин побързала да пише отново на Учител от името на Уудс: „Липсваш ми. Кога ще се видим пак?" Любовницата отговорила, че е учудена, че Тайгър е буден. В този момент Елин звъннала на Рейчъл, която си помислила, че ще говори с играча. След като разбрала, че от другата страна е съпругата му, тя моментално затворила телефона", допълнил приятелят на Елин и Тайгър.

Тогава Елин побесняла, събудила Тайгър Уудс и му вдигнала грандиозен скандал. В опита си да напусне къщата играчът катастрофира с колата си и беше приет в болница.Според слуховете преди да се качи в автомобила си, Елин го е цапардосала по лицето с един от стиковете му за голф.

След инцидента в края на ноември миналата година, близо 20 жени разкриха, че са имали връзка с Тайгър Уудс. Единствената, която отрича, че е спала с богаташа, е набедената за негова любовница Рейчъл Учител. Мадама, въргаляла се в постелята на състезателя твърди, че той си е падал и по мъже. Друга пък преговаря за пускането на секс касета с милионера, а трета сподели, че се е опитвала да забременее от него.

В началото на този месец стана ясно, че Тайгър Уудс е влязъл в клиника, за да лекува зависимостта си към секса. Елин е решила да подкрепи усилията му да се справи с проблема и го е посетила в лечебното заведение. Според медицинския екип, който се грижи за състезателя, тя е останала съвсем за кратко, след което се е прибрала у дома.