Нея можеш да я мразиш или много да я харесваш.

Средно положение, общо взето, не е имало и едва ли ще има.

И ако досега ни се представяше един суров, елегантен, изтънчен и твърде претециозен образ на Виктория Бекъм, то сп.Glamour е първата медия, която събра смелост да разкрие другото й лице.

Пош изглежда толкова симпатична и хубава в ролята си на обикновена домакиня, че чак ни домиля.

Всъщност, не е съвсем обикновена. Мили дами, сред вас случайно да има някоя, която чисти пода в кухнята на 12-сантиметрови токчета?

Подбрахме някои интересни отговори от интервюто на Виктория, в които поне мааалка част от сложната й персона ни се изяснява.

Какво прави в свободното си време

„Почти всичко се върти около децата. Ако нямам някакъв ангажимент, отивам в училището им и помагам за сервирането на обяда. Друг път пък чета книжка в класа на Круз. Всичките малки момиченца ми казваха: „Много харесваме роклятата ти”. И за мен беше толкова сладко, защото си нямам момиченце.”

Защо винаги държи да изглежда перфектно

„Обичам модата и това е начинът, по който се изразявам… Но аз не съм супермодел. Правя най-доброто с това, което имам. Спортувам, за да изглеждам по най-добрия начин, но не съм Жизел (Бюнхен).”

Болят ли я краката от високите токчета

„Болят! Няма да лъжа. Но както казват, без болка няма и победа. Това не ми пречи. Ще страдам. Така или иначе не нося токчета всеки ден, но когато излизам, единствено с тях се чувствам уверена.”

Ревнива ли е

„Не е хубаво да си ревнив. Гледам Дейвид и си мисля колко е прекрасен и каква късметлийка съм да го имам за съпруг. А и той е невероятен баща. Не виня хората, че го следят постоянно и го намират за привлекателен. Аз също.”

Храни ли се воъбще

Задават ми този въпрос вече години. Досега да съм умряла вече, ако не ядях. Аз се храня много, много здравословно – много риба, зеленчуци и плодове. Не ям никакви боклуци. Спортувам. Това са единствените неща, за които се пише по медиите и от които наистина се разстройвам – когато хората пишат безотговорни неща за теглото ми… Оценявам факта, че млади момичета гледат от мен. И сериозно се съобразявам с него.