В края на миналата седмица екипът ни присъства на откриването на първия магазин за бельо с марка Ten в България.

Той се намира на централната търговска улица в Пловдив. Тen e турска фирма, която предлага висококачествено бельо, бански костюми и спални комплекти както за мъже, така и за жени.

Компанията функционира успешно от 1956 г. насам и освен в Турция има свои магазини и в Америка, Италия, Гърция, Испания, Холандия, Полша, Израел и Арабския полуостров.
Това, което наистина ни впечатли е, че от Ten разполагат със собствена текстилна фабрика.

Компанията предлага няколко линии:

TEN LINGERIE
Стилно и луксозно дамско бельо.

TEN EXTREME
Колекция от удобни и ефирни нощници, халати и пижами за мъже и жени.

XINTIMA
Колекция от сутиени, долно бельо, жартиери, нощници за жени над 25 г. Предлага се в голямо разнообразие от размери и цветове, подменя се с нова колекция на всеки 3 месеца.

LOLITEN
е една от колекциите, които веднага привлякоха вниманието ни, тя е предназначена за момичета от 16 г. до 25 години и е доста цветна и закачлива.

EDORA
е мъжката линия на марката, която също се предлага на българския пазар. Според 40% от вас мъжете не си купуват сами бельо и трябва вие да се занимаете с тази задача, други 20% пък я прехвърлят на свекървата, уверяваме ви че в Ten ще има какво да купите за половинката си.

Идва време и за най-сладката част, поне според нас. Защо сладка ли? Нека ви обясним. Ten разполагат със специална серия пристягащо бельо, което произвеждат по собствен патент. По време на тъкането на материята в нея се вплитат силиконови нишки като по този начин тя става мека, но в същото време и стяга добре.

От магазина ни увериха, че дори и по-слаби момичета си купуват от пристягащото им бельо, тъй като то дооформя страхотно фигурата. Ние пък решихме, че това е супер идея, особено по време на зимните месеци, а и след тях, когато сме натрупали няколко килца отгоре, а не искаме да се откажем от любимите си рокли и прилепнали блузки.

Хубавото е, че има модели за всички случаи – например тип колан ако искате да прикриете само паласките си – този модел може да се носи и върху риза или боди.

Бикини-корсет – ако искате да прикриете и дупето. Предлага се и вариант със и без крачоли, в зависимост от това, коя е проблемната част.

На пловдивчанки можем само да кажем смело да се насочат към магазина, който се намира на ул. Княз Батемберг 29, още повече, че идва и Денят на влюбените, определено ще има с какво да изненадат половинките си.

В София се очаква да бъде открит втори магазин на веригата – в новопосторения мол „Сердика център”. Собствениците се надяват в най-скоро време да открият и трети клон в мола в Слънчев бряг.

Снимки: Woman.bg

Още снимки от откриването можете да видите тук