По всичко изглежда, че умелото боравене с графичната програма Photoshop ще се превърне в изкуство.

И като казваме „умело”, имаме предвид, че всеки, който обработва снимки, може да сбърка леко и да остави някое лице не само без следа от живот, но и с половин… носле например.

Е, точно такъв е случаят и с родната прима на поп-фолка Сашка Васева.

Пищната блондинка, която следващата седмица ще отпразнува 20 години на сцената, е абсолютна жертва на непрофесионалното използване на фотошоп.

Вместо да изглежда по-красива, Сашка е останала без част от носа си (вдясно на снимката долу) след „бурна” намеса върху неин кадър за обложката на новия й албум „The Best”.

Освен това, разликата между лицето и деколтето на певицата е осезаема - сякаш главата й е взета от безвкусна пластмасова кукла.

Не можем да пропуснем и липсата на... бюст. Е, поне не се вижда онази резка между двете гърди на всички хора и особено на дамите с пищни прелести.

Лесно можете да забележите и, че в действителност Васева има доста по-красиви устни, отколкото на обработения кадър.

Нашата лична препоръка към гласовитата лястовичка (както я наричат PR-ите й) е да подбира по-внимателно екипа, с който работи.

Няма нищо лошо в „козметичното” обработване на снимки, но когато се превърне в „пластична хирургия”, резултатът повече прилича на осакатяване.