Тази седмица, напук на шантавото време навън, отново сме на парти вълна.

Ще се гмурнем в столичните потайности (разбирайте киша и локви), обути в шарените си гумени ботуши и изобщо няма да ни пука колко злобен е февруари.

И понеже уикендът е наситен с емоции, идеи и възможности да се срещнете с най-различни хора, започваме да даваме предложения първо за петък.

Ако си падате по лепкави и захаросани забавления (в най-добрия смисъл на този етикет), то тогава вашето място е Bounce Party Finest в клуб Sugar.

Там ще се завихри по-лъскава версия на едноименното парти, превърнало се в традиция – съществува вече 5 години на софийската клубна сцена.

Идеята на продължението обаче е да представя съвременните виждания върху хип-хопа на световноизвестни ди джеи в жанра.

Именно на 12 февруари е и началото на Finest-серията, която ще започне с гостуване на френския DJ Leust, известен с уменията си в миксирането на R’n’B, соул и диско.

Специалните Bounce-партита ще бъдат ежемесечни, а еуфоричният им старт обещава горещи приключения и в бъдеще.

Същата вечер в клуб Bubbles са DJ Boyan и QJ, които ще подгреят началото на уикенда с лек микс от фънки, соулфул и дийп хаус.

И преди да сте се усетили, ще сте подвластни на доброто настроение и задъхващите танци.

Ако пък сте решили да се върнете леко във времето назад и да се пренесете на пясъчния морски бряг с присъщата му лежерна кемп-атмосфера, то вашето парти е Camp Session в Ялта.

Готините момчета Emil Prize, Kickon и Bruhu ще отпразнуват една година от свежата си зимна авантюра зад пулта и се надяваме, че са тук, за да останат още дълго.

Подаръци за всички гости, много музикални изненади и нестихваща положителна енергия обещават да раздават организаторите до зори.

За благотворително настроените също има възможност за изява.

В навечерието на уикенда клуб Ескейп прави първото от серията Интеракт партита, които ще събират и даряват пари в помощ на различни групи хора в нужда.

Основоположникът на Три О Файв, ди джей Илко, подпомаган от виртуозния сакс на Марин Бозев, диджей Мартен и със специалното участие на Дивинтас Крю и тяхното огнено шоу, ще набират средства за столичния дом за деца, лишени от родителски грижи „П. Р. Славейков”.

Тази колаборация гарантира не само успех на доброто дело, но и прекрасно настроение през цялото време.

И запазете малко сили, тъй като събота вечер все още предстои.