Няма нищо по-романтично от предложението за брак. Затова с оглед на наближаващия ден на влюбените Св. Валентин ще ви помогнем да се настроите на романтична вълна.

Следващите десет истории са най-прекрасните любовни истории от живота на звездите.

Годеж на Айфеловата кула



Двойка: Кейти Холмс и Том Круз

Тригодишната Сури Круз никога не е виждала на живо Париж, но знае, че в този град през 2005 г. баща й е предложил ръката и сърцето си на мама Кейти.

Том Круз избрал едно от най-романтичните места на планетата за случая – ресторанта Le Jules Verne на Айфеловата кула, с прекрасен изглед към града. По време на закуската Том паднал на едно коляно като същински рицар и подарил на Кейти, с която били заедно само от два месеца, годежен пръстен с диамант. Двамата се оженили през 2006 г. и все още се смятат за една от най-образцовите звездни двойки.

Годеж в самолет



Двойка: Жизел Бундхен и Том Брейди

Бразилската хубавица била изненадана с предложение за брак във въздуха, между Ню Джърси и Бостън през 2008 г. Британският спортист поканил любимата си и родителите им на частния си самолет, чийто салон бил декориран с десетки бели рози. Веднага след излитането Том поднесъл годежния пръстен и поискал ръката на Жизел. Двойката все още води щастлив съвместен живот със сина си Бенджамин, който се роди през декември миналата година.

Годеж в планината



Двойка: Хайди Клум и Сийл

Когато четирите й деца молят Хайди да им разкаже любимата им приказка, звездата им споделя за пореден път как в началото на 2005 г. баща им й предложил брак. По онова време певецът бил готов на всичко за любимата си, включително да я отвлече в планината.

В един съвсем нормален делничен ден той й предложил да се разходят с хеликоптер над града, но неочаквано кацнали високо в планината. Там влюбените ги очаквало истинско ескимоско иглу, построено по поръчка на Стийл. Вътре в ледената къщичка Хайди видяла легло, покрито с розови листенца, десетки свещи и шампанско. Сийл паднал на едно коляно и й поднесъл годежен пръстен с диамант 10 карата.

Годеж на остров



Двойка: Кейт Мос и Джейми Хийнс


За планираната сватба на Кейт Мос и китариста на групата The Kills било прието да се говори шепнешком, за да не чуе булката и да не промени решението си. Знаейки отношението на любимата си към брака (Кейт неведнъж се е заклевала, че никога няма да се омъжи), Джейми избрал решителен подход.

Планирал предложението за 16 януари тази година, 36-ия рожден ден на любимата му. Междувременно Кейт била ангажирана с поредната фотосесия, която за късмет се провеждала на романтичния остров Мюстик. Джейми се обадил на Кейт и й предложил да се видят под предлог, че тя много му липсва. Представете си изненадата й, когато след дългия снимачен ден получила разкошен диамантен пръстен! Датата на сватбата обаче все още не е обявена…

Годеж на стадион



Двойка: Пинк и Кери Харт

Изпълнителката на хита Stupid Girls от дете е свикнала да поема сама инициативата. Годежът й през 2005 г. не прави изключение от правилото. Кой знае дали Пинк изобщо щеше да се омъжи за моториста Кери Харт, ако сама не му беше предложила брак.

По време на поредното състезание, в което участвал любимият й, певицата вдигнала пред него плакат с надпис “Ще се ожениш ли за мен?” от едната страна и “Не се шегувам” от другата. Какво му оставало на Кери?.. Освен да отбие от трасето и да каже “да”.

Оттогава насам двойката е в окото на бурята – през 2008 г. Пинк и Кери се разведоха след две години брак, а миналата година възобновиха връзката си.

Очаквайте продължение