Анелия Петкова, вносителка на луксозни булчински рокли, покани Парис Хилтън да дойде в България, пише в. "“Труд” ".

Милионерската наследница и нашенката се запознали на сватбата на Парис в Лас Вегас. Не се стряскайте, не сте изпуснали светската новина на сезона. Венчавката била наужким, за реклама на роклите “Енцоани”. Мис Хилтън се взела с телевизионната звезда Пиърс Морган по всички правила на сватбарското изкуство. Кумували им двойници на Мерилин Монро и Елвис Пресли.

А част от гостите следили церемонията по конферентна връзка. Сред тях била и собственичката на бутик “Брайдъл фешън” Анелия Петкова.

“След шумотевицата имах възможност да разменя няколко думи с Парис. Тя бе много мила. Поканих я в България и тя прие с усмивка. Дори ми даде телефона на мениджъра си. С него ще преговаряме тя да дойде в София през есента, когато откриваме нов бутик”, каза пред изданието Анелия и поясни: “Сватбата на Парис Хилтън и Пиърс Морган бе нашега, но ще бъде излъчена по телевизиите във Великобритания и САЩ. Единственото, което отговаря 100% на истината, е роклята на холандската марка, чието лице е Парис. Съвсем същата я има вече и у нас.