След като вчера ви представихме едни от най-романтичните предложения на двойките Кейти Холмс и Том Круз, Жизел Бюндхен и Том Брейди, Хайди Клум и Сийл, Кейт Мос и Джейми Хийнс, Пинк и Кери Харт, днес ви показваме втората "порция" от най-романтичните годежи на звездите:

Годеж на Нова година



Двойка: Кейти Пери и Ръсел Бранд

Едва ли има влюбени на този свят, изкарали новогодишната 2010-а нощ по-романтично от изпълнителката на хита I kissed a girl и британския комик. Двамата се сгодиха на 31 декември в Индия, в хотел Taj Rambagh Palace. Според думите на персонала на хотела Ръсел подарил на Кейти огромен букет цветя, в който нищо неподозиращото момиче открило годежния пръстен. Кейти веднага дала съгласието си. Остава да дочакаме сватбата, която влюбените не смятат да отлагат дълго.

Годеж на плаж


Двойка: Кортни Кокс и Дейвид Аркет

Слънцето вече било почти залязло, когато звездата от “Приятели” се разхождала с любимия си по плажа на Флорида. Изведнъж Дейвид паднал на едно коляно, а небето избухнало в разноцветни фойерверки. Над 20 минути поразената Кортни се наслаждавала на прекрасната гледка. А когато фойерверките отшумели, казала “да” на Дейвид. Двамата се ожениха на 12 юни 1999 г., пет години по-късно се роди дъщеря им Коко, чиято кръстница стана Дженифър Анистън.

Годеж в заведение



Двойка: Бен Афлек и Дженифър Гарднър

Звездата от “Свети Валентин” никога няма да забрави тържеството по случай 33-тия си рожден ден. Докато вдигала наздравици заедно с любимия и приятелите си в наето за целта уютно заведение, до прозореца спрял камион, опакован като подарък. Дженифър се надявала да намери вътре нова кола… но опаковката се оказала празна. Актрисата била на път да се разсърди заради “грубата шега” на Бен, когато видяла в дъното на каросерията малка кутийка с годежен пръстен вътре. Влюбените се ожениха през юни 2005 г. и сега имат две дъщери – Вайълет и Серафим.

Годеж на мост

Двойка: Брендън Фрейзър и Афтън Смит



Звездата от “Мумия” Фрейзър също избрал романтичния Париж за годежа, но… Афтън едва ли е мечтала за подобно предложение. По време на разходка край р. Сена Брендън неочаквано извадил фотоапарат Polaroid, прегърнал любимата си и специално за снимката разтворил едното крило на сакото си, където имало лист с надпис “Ще се омъжиш ли за мен?”. Влюбеният фантазьор обаче не взел предвид, че Афтън не могла да види снимката на момента. Брендън обаче намерил изход и отново показал надписа, след което чул дългоочакваното “да”.

Годеж в хотел


Двойка: Кристина Агилера и Джордан Братман

Не е лесна работа да се покори сърцето на ледената дива, но Джордан успял. През 2005 г., по време на почивка в любимия и на двамата калифорнийски град Кармел, Джордан направил страхотна изненада на певицата. Кристина не повярвала на очите си, когато влязла в хотелската стая - подът бил изцяло покрит с розови листенца, навсякъде имало кутии за подаръци. Във всяка една кутия певицата намирала подарък и стихотворение, описващо чувствата на Джордан към нея. В последната кутия открила годежен пръстен. Двамата се ожениха на 19 ноември 2005 г., четири години по-късно се роди първородният им син Макс.