Помните ли колко пъти сте чували, че, за да поддържате добра форма в градски условия, фитнесът е най-подходящият вариант за вас?

Ние самите също сме фенове на тренировките с тежести, кардио заниманията, както и на спортове като плуването и тениса например.

Винаги обаче в горната формула са ни липсвали качественият релакс и здравословната храна.

И сякаш Mettasense се появи в столицата, за да отговори точно на тази празнота.

Сигурно се чудите за какво става дума, но няма да ви държим в неведение.

Mettasense е новото студио за йога, аксесоари и облекло, което освен всичко ще ви зарадва с подходяща храна и антистрес процедури.

Цялата тази гама от услуги е затворена в стилно и модерно пространство, в което преобладават успокояващо бяло и светло дърво.

Центърът разполага с две зали за йога – Огън и Земя, стая за масажи, зелен салон за храна и почивка, еко бутик и японска градина.

Квалифицирани инструктори по йога ще запознават клиентите с различните стилове в най-известната система за здравословен живот и тонизирано тяло - Ащанга, Виняса флоу, Hatha-йога, Rise&Shine, терапевтична йога и други.

В специални часове ще се обръща внимание на децата, а също така и на бременните.

Дрехите и аксесоарите в магазина са селекция от екологично чисти продукти на популярни марки в бранша, които използват рециклирани материали и такива, които могат да се преработят впоследствие.

Същото важи и за йога-оборудването и аксесоарите, които се използват в самото студио.

В ресторанта също обещават природосъобразно меню, което ще бъде в унисон със сезонното разнообразие у нас.

А сега заповядайте на кратка видео-разходка в Mettasense.