На всички е ясно, че да имаш сериозна връзка, когато си звезда от космическа величина като Бионсе и Джей Зи, никак не е лесно.

Постоянните участия, снимки на видеа, фотосесии, реклами, интервюта, благотворителни акции и каквото там още правят популярните личности, винаги осакатяват една любов, колкото силна и истинска да е тя.

Обаче се намират и хора, които толкова добре си разчитат времето, че някак успяват да съчетаят в едно работа, удоволствие и личен живот. Дори с малко закъснение понякога.

Ето такова едно закъснение се появи при сладурите Би и Зи (не се сърдете за съкращението), които отпразнуваха деня на влюбените с точно седмица отсрочка.

По времето, когато повечето двойки се разхождаха с рози, сърцевидни балони, вечеряха в тихи ресторанти, а други пък беснееха по женски с бутилки червено вино, двамата имаха участия. Бионсе - концерт в Тринидад, а Джей Зи във Великобритания.

След като работните им задължения приключили, двамата се срещнали в уречения ден и час на супер луксозна яхта в Маями.

Прегръдки, целувки, сладки приказки, топли слънчеви лъчи и всичко това гарнирано с бяло вино и суши - така празнуваха младите съпрузи.