Автор
Ева Лъчезарова

Коя е по-добре облечената бъдеща майка?

На тазгодишните награди за стил на Elle, на червения килим се разходиха две бременни дами.

Модата за бременни е доста спорен въпрос, а всяка бъдеща майка би искала да вземе идеи от световноизвестните дами, затова решихме да им отредим отделна анкета.

Клаудия Шифър беше заложила на черна разкроена рокля на Ема Кук. Както знаем, черното издължава силуета и прикрива някои „неравности” по тялото ни, но по наше мнение супермоделката беше прекалила малко с тъмната гама – ботите, чорапогащникът и чантичката й също бяха в черно. Единственият контраст, който имаше в цялостната й визия, бяха русата й коса и светлите й очи.

Другата бъдеща майка – Дани Миноуг, беше възприела съвсем различна тактика. Австралийката беше заложила на жълта рокля от колекцията на Лиса Хо, която беше представена в зелена гама по време на модното ревю на дизайнерката. Дани беше избрала и доста интересни аксесоари – чантичка без дръжка, дълги обеци, златна гривна и пръстен под формата на роза.

На червения килим по-малката от сестрите Миноуг сподели, че вече е достигнала фазата, в която нито един чифт дънки не й стават.