Автор
Ева Лъчезарова

Чарли и съпругата му имали връзка с една и съща жена

Смятахме, че в скандалния живот на Чарли Шийн няма какво повече да ни учуди, е, явно сме сгрешили.

След като прекара Коледа в затвора, тъй като жена му Брук Мюлер го обвини в домашно насилие, в момента Шийн е в рехабилитационен център.

Самата Брук пък е подложена на рехабилитационни процедури у дома си, след като изхвърча от 2 медицински заведения, в разстояние от само 2 седмици.

Прокурорът по случая сподели пред медиите, че смята да разпита бившата съпруга на Чарли – Денис Ричардс и бившите му приятелки Кели Престън и Британи Ашланд за това дали са пострадали по някакъв начин от отношението на актьора към тях.

Американски таблоид пък разпространи информацията, че делото може да поеме съвсем в друга посока, след като жена, която е имала връзка и с двамата съпрузи - и с Чарли, и с Брук, е съобщила, че смята да разкаже своята история. Неназованата дама има намерение да осветли обществеността по страни от живота на двамата, за които никой не е и подозирал.

„Брук е бисексуална, а тя и Чарли делят леглата си с повече от една жена. С някои от тези жени те са взимали и наркотици ” – твърди източникът на изданието.

Брук е била в рехабилитационен център за злоупотреба с крак и алкохол. Чарли пък е известен с пристрастяването си към кокаина, а наскоро се върна и към алкохола.