Казват, че пролетта е сезонът на промените. Слънцето ще направи живота ви по- усмихнат, а Топ Шоп ще ви помогне да повишите стандарта си на живот, въпреки икономическата криза.

Сега имате възможност да спечелите невероятен лаптоп SONY Vaio VGN-NW21SF или един от шесте мобилни телефона Nokia 6303, като станете част от отбраното общество на хората, които ценят парите си и не правят компромиси с качеството на покупките си. Тази мечта може да стане реалност, ако поръчате клубна карта „Клуб 5 звезди” на Топ Шоп. С нея получавате възможността да участвате във всички наградни игри на фирмата и томболи, и в същото време ще получавате информация за всички нови продукти и специални оферти.

Членовете на клуба ще получават първи информация за най-новите продукти, ексклузивни намаления на Топ Шоп, уникални комплексни оферти и каталози с намаления от 10 до 70%. Не се колебайте и побързайте да се обадите на телефона, създаден специално за верните клиенти и членовете на „Клуб 5 звезди”.

Клубната карта може да се използва от всички членове на семейството, защото предложенията на Топ Шоп са привлекателни за хората на всяка възраст. Заедно с нея получавате и ваучери на стойност 30 лева. Пролетта ще ви огрее с Топ Шоп, а вие ще станете част от отбраното общество на „Клуб 5 звезди”.

Повече информация можете да получите тук