Необходими продукти:
 
1 готов блат
 200 гр. орехи
 1 кутия локум
 1/2 кутия лимонови резанки
 
 За крема:
700 мл. прясно мляко
 7-8 с.л. захар
 4 с.л. брашно
 3 жълтъка
 1 с.л. какао
 
 За глазурата:
3 белтъка
 200 гр. захар
 1/2 ч.л. оцет.
 
 Начи на приготвяне:
 
 Готовия блат се издълбава. Онази част от блата, която сте извадили се накъсва на хапки, към нея се прибавя дребно нарязания локум, резанките, смлените или счукани орехи и по желание стафиди. Прибавя се топлия крем и се обърква всичко добре.
 
 Пълни се тортата. Отгоре се намазва глазура от разбитите на сняг белтъци, захар и оцет и се украсява с шоколадови пръчици или настърган шоколад.
)