Богатата наследница Парис Хилтън не се задоволява с малко и постоянно пробва различни неща.

Опита да бъде актриса, пя с горещите мацки от Pussycat Dolls, направи колекция дрехи, а наскоро представи и собствена линия обувки.

За тях се говореше доста, а и самата Парис поддържаше напрежението около представянето им, споделяйки само дребни подробности за дизайна им.

В началото на годината русото чудо на шоубизнеса сподели в интервю, че колекцията отразява някои от личните й предпочитания относно материали, цветове, визия и стил.

За по-голям комфорт в подметката на всяка обувка има вградена подплънка с формата на сърце, която прави дневните разходки и нощните танци лесни като детска игра.

В колекцията се включват сандали в гладиаторски стил, обувки без пръсти, такива на платформа, на висок ток и други.

Колекцията вече е достъпна и ще може да се види както в повечето магазини за обувки в Щатите, така и в някои on-line магазини, но засега не сме открили такива, които да доставят до Европа. А дали линията ще бъде представена и на Стария континент, все още няма информация.

Цените на обувките са в средния клас – струват до 100$ за чифт, което ги прави достъпни за широк кръг жени.

Със своите ярки цветове, металическа кожа и щампи с животински мотиви (например зебра и любимия на Парис леопардов принт), тази колекция определено има с какво да се запомни.

По всичко личи, че блондинката е наблегнала на по-силните цветове като зелено, жълто, цикламено, а и на женствени детайли като сатенени цветя и панделки.

Въпреки, че се очаква линията да пожъне огромен успех, един тъмен облак вече заплашва да засенчи блясъка на все още неизгрялата звезда на колекцията.

Изглежда Gwyneth Shoes са обвинили Парис в плагиатство на сърцевидната подплънка в подметките на обувките, за която те очевидно са имали патент още през 2007г.

Но спорът тепърва ще се решава в съда. Все пак госпожица Хилтън има опит, тъй че сме убедени, че ще се справи и с това предизвикателство.