Тя е един от най-успешните модели в света, талисманът на Victoria’s Secret, съпругата на гласовиятия Сийл, майка на 3 прекрасни деца или накратко - голямата ни любимка Хайди Клум.

36-годишната германка винаги успява да изглежда зашеметяващо. Дори броени месеци, след като даде живот на последното си бебе тя се появи на последното ревю на Ангелите, а малко по-късно засне и жестока фотосесия за сп. Allure.

Кои са нейните малки тайни за красота и младост, вижте по-долу:

- „Научих се да не се излагам дълго на слънце. Един тен може да издържи най-много 2 седмици преди да започне да избледнява и на всичкото отгоре много изтощава кожата. Просто не си заслужава.

Всеки ден мажа децата си със слънцезащитен крем – преди училище, преди игра. И те вече не се дърпат, а си знаят, че е задължително.”



- „Когато говорим за остаряване трябва да се има абсолютно цялото тяло предвид. Преди всичко трябва да имаш здрава кожа и здрав организъм, а това се постига най-вече с дълбоко подхранване.

Всяка вечер изпивам по чаша прясно мляко, а когато съм бременна пия по цял литър мляко на ден.

Моят личен треньор смята, че това е лудост, но на мен ми се отразява фантастично.”



- „Постоянната ми грижа за кожата ме спасява от появата на стрии по време на бременност. Трябва ми съвсем малко количество обикновено олио, за да я поддържам в перфектен вид.”

- „Аз съм доста енергична като натура, а и си имам малки сладки дечица, които никога не се интересуват, че имам да се грижа за новородено бебе.

Те искат да са в час с нещата, искат сутрин да се мушкат в леглото при мама и тати.

Така че постоянното жунглиране в семейството и любовта на мъжа ми ме поддържат щастлива и красива”.