Автор
Ева Лъчезарова

10 неща, които жените харесват в мъжете

Признаваме си, че като независими жени доста често вярваме, че можем да живеем и без мъже.

Без проблем сами се справяме с падналия акумулатор на колата, можем да сменим крушката вкъщи, да си преинсталираме компютъра, да преместим дивана …

Все пак, обаче си признаваме, че вскичко това изглежда с една идея по-добре ако имаме мъж до себе си.

Мъже, приемете тази статия като обяснение в любов към вас.

10-те неща, които жените харесват в мъжете

1. Телата им. Признаваме си го на глас. С малки изключения, почти всеки мъж може да ни накара да се чувстваме малки и деликатни до него. Още нещо – наболата брада, разбира се, че боде, но пък е невероятно секси.

2. Тяхната вродена способност да правят и разбират неща, които ние не можем. Истината е, че не ни харесва особено да разчитаме на някого освен на себе си, но просто е по-лесно да помолим половинката си да се погрижи за качването на тежките покупки по стълбите, да закачи новата ни картина на стената или пък да ни отърве от невероятно огромния скакалец, който се е покатерил на телевизора.

Трябва да признаем и още нещо – има едно незаменимо очарование в това да слушаш как любимия ти разказва за устройството на поредната си „играчка” – била тя нова кола, нов часовник или нов вид мотор.

3. Тяхната тайна чувствителна страна – Колкото и да не го признават, мъжете определено имат такава. А щом се разкрият пред нас определено имаме чувството, че сме спечелили от лотарията. Освен това проявата на чувствителност за един мъж е и проява на дълбока интимност, така че ако любимият ви ви се доверява дотолкова, че да я покаже пред вас, това означава, че наистина изпитва нещо истинско и ви обича.

4. Техният мирис. Лосионът им за тяло. Пяната за бръснене, автършейвът … Но, разбира се и истинският мирис на мъж. Всичко това в комбинация ни кара да настръхнем.

5. Техният мозък. Научно доказано е, че мозъкът на мъжа е различен от този на жената. Не сме сигурни дали точно тази разлика ги кара да се вманиачават по неща като футбол, фитнес, мотори, „Стар уорс” и тн. или не. По-важното в случая е начинът по който мъжкият разум оценява женския и ни кара да се чувстваме по-специални.

6. Тяхното чувство за хумор. Харесва ни това, че се опитват да ни очароват с шеги и по-важното: карат ни да не се взимаме толкова на сериозно.

7. Тяхната вродена склонност да защитават. Винаги е хубаво да се чувстваш защитена и да знаеш, че можеш да разчиташ на някого. Въпреки че по-горе описаният тип мъже е на изчезване, смятаме да запазим добрият тон и само да ви намигнем с изказването, че само който не търси не намира.

8. Техните дрехи. Независимо от това дали си падате по типа раздърпан тийнейджър или стриктно деловия мъж, трябва да признаем, че има нещо секси и в суитчъра и във вратовръзката.

9. Тяхната увереност. Признаваме си още нещо - хубаво и отрезвяващо да бъдеш с някого, чието поведение е ръководено от логиката и здравия разум, а не от емоциите.

10. Тяхната неумолима страст към нас … дори и рано сутрин, когато сме рошави, леко неугледни и по пижама. В свят, в който от огромно значение е външният вид, това да знаем, че мъжете ни харесват дори, когато не сме положили специални грижи за себе си е доста окуражаващо.