Жените са доста изобретателни в желанието си да привличат мъжкото внимание. Представителите на силния пол обаче често реагират на едни и същи трикове, които им действат на подсъзнателно ниво.

Освен погледа и усмивката, момчетата обикновено са привлечени от уммелата игра на жената отсреща.

Ето 3-те неща, които обикновено действат безотказно на мъжете:

Безразличието

Около 70% от мачовците биха приели игнорирането от страна на жената като сигурен знак, че трябва да бъдат по-настоятелни.

Обикновено първоначалното безразличие ги провокира, карайки ги да си въобразяват, че се състезават за нейното внимание.

За съжаление обаче мъжете рядко разбират веднага, че дадена жена не смята да им даде шанс, особено ако тя не е директна.

Самочувствието

Когато се чувстваш добре в кожата си, дори да си облечена с развлечена тенсика и скъсани джинси или в римска тога, това си личи.

А мъжете срещу теб надушват самоувереността, както се надушват разгонените животни. За тях това обикновено е подсъзнателен знак, че ти имаш тайнствени умения, които ще им откъртят главите от блаженство.

Е, разбира се, има и момчета, които ужасно се страхуват от такъв тип жени и биха предпочели някой, за когото да се грижат.

Походката

Както казахме, за мъжете полюшването на бедрата и ханша са хипнотични като полюшващ се часовник преди хипноза – кара ги да изпадат в секси-транс.

Закачливата ти походка и изправената стойка са още един начин да го впечатлиш за секунди.