Не знаем дали да вярваме на учените или не, но последното им разделение на мъжете по типове, които определят възможностите им в леглото, буквално ни срази.

Според авторитетни сексолози определящи за мъжката полова мощ са редица фактори, които обаче имат физическа страна – окосмяване, цвят на косата, телосложение.

Така всяка жена може да се ориентира приблизително дали мъжет срещу нея е добър любовник или не си струва прилагането на специални флирт-трикчета.

Ето и класификацията, която определя възможностите на мачовците в леглото:

Слаба сексуалност

Типичният блондин – гъста светла коса, неокосмени гърди, слаба естествена мускулатура. Този тип мъже обикновено не са зверове между чаршафите. Дори да проявяват жив интерес към интензивни контакти с другия пол, това желание отминава бързо с напредване на възрастта.

Според специалистите това е типът мъже, идеални за платонична любов и хармонично приятелство. Сексуалните приключения обаче търси на друго място.

Средна сексуалност

Смята се, че в тази група попадат момчета с тъмна и кестенява коса, не много окосмени, но не и лишени напълно от косъмчета.
Обикновено имат широки рамене, добре развита мускулатура, но къси крака.

Такъв мъж е готов да извърши подвизи в леглото всеки път, когато не е уморен. Има нужда от пълноценна почивка, за да се отдаде на интимните ласки.

Висока сексуалност

Експертите твърдят, че това по правило са брюнети със здрави големи мускули. Те са със силно окосмени тела или пък оплешивяват.

Последните две неща са сигурен знак, че тези мъже преливат от тестостерон – мъжкият хормон, който определя половата мощ на представителите на силния пол.

Обикновено това ги прави ненаситни и безкрайно изобретателни в интимните ласки, но сексолози предупреждават, че често не се задоволяват само с една партньорка.