Urban Outfitters има почти легендарен статут за нас, заради това, че имат изключителни попадения в асортимента си, но и защото не доставят до България.

Това е американска верига магазини, предлагащи уникални дрехи, обувки, а и аксесоари, включително за дома. Цените им обикновено са доста приемливи, при това за добро качество и дизайн.

В Европа Urban Outfitters за съжаление имат само 15-ина магазина и доставят до определени страни.

Това означава, че няма как да се сдобием с част от последната им колаборация с Maayan Zilberman и Nikki Dekke – дизайнесрко дуо, което работи в Ню Йорк.

Колекцията бельо, която е втори съвместен проект на дизайнерите и Urban Outfitters, ще се предлага от 10 май на официалния сайт на веригата. Още не ясно дали тя ще бъде достъпна и в европейския му вариант, но ние много се надяваме на това.

Бельото е леко ексцентрично, но много женствено и комфортно едновременно. Колекцията, наречена Double in Brass, включва изчистени модели с тайнствен еротичен заряд, които залагат повече на играта със сексуалните фетиши.

Презрамки, широки колани и ластични ленти са само част от визията на новата колекция. Малка част от нея можете да видите сега и се надяваме скоро да ви покажем и останалите предложения от нея.