Една от най-любимите ни холивудски двойки си комуникира доста често виртуално – отдавна е известно, че Деми Мур и Аштън Къчър са луди по twitter.

Сега обаче бившата съпруга на Брус Уилис призна, че дори връзката й с по-младия актьор е започнала с sms.

В сутрешното ток-шоу Live with Regis and Kelly Деми сподели, че в началото русокосият й колега не й обърнал никакво внимание.

Вечерта, в която се запознали, той бил зает да обсипва с думи друга жена и дори не забелязал бъдещата си съпруга.

Мур продължи да обяснява, че нещата се преобърнали, когато двамата се засекли отново само след 2 седмици, а срещата им завършила на шумно парти в хотелската стая на Аштън.

Актрисата се изстреляла от стаята с думите „Трябва да пожелая лека нощ на всички мои деца”, а след нея Къчър отбелязал, че това било най-милото нещо, което бил чувал някога.

Тогава на Деми й просветнало, че всъщност това е различно отношение. Скоро двамата започнали истинска sms-връзка, която прерастна пред очите на всички в един от най-успешните холивудски бракове напоследък.

Звездата беше в Ню Йорк, за да промотира последният си филм, The Joneses, но говори в телевизионния ефир повече за любимия си, отколкото за лентата.

На въпрос как поддържа перфектната си визия, Деми отговори съвсем кратко: „С много секс” и се изсмя на упреците, че бракът й с 32-годишния Аштън е само публична история.

Като ги гледаме двамата, определено вярваме, че отношенията им са много повече от евтин PR. И понеже са ни много симпатични заедно, надяваме се да няма заоблачаване на техния хоризонт.