Младостта е онова състояние на визията, което от хилядолетия всяка жена се опитва да запази максимално дълго.

Някои формули за това са по-успешни от други, но имаме щастието да живеем във време, в което новите технологии и проучванията ни дават все повече възможности да останем свежи и красиви за по-дълго.

Един от най-добре познатите приятели на младостта е коензимът Q10, който се смята за истински чудотворец за кожата. Многократно изследвана и интегрирана в различни козметични формули, това е вълшебната съставка против стареене.

Тя може да се открие в естественото състояние на клетките и играе двойна роля – едновременно е антиоксидант и активизатор.

Като незаменим доставчик на енергия за клетките на кожата, Q10 подпомага клетъчния метаболизъм, като по този начин стимулира процесите на защита и регенерация на кожните клетки, силно зависими от високите енергийни нива.

Като антиоксидант Q10 забавя молекулното окисляване и производството на свободни радикали, които увреждат клетките на кожата и са сред основните причини за нейното стареене.

Обаче нивата на този енергиен и антиоксидантен доставчик, жизненоважен за функционирането на всяка една клетка, намаляват с времето. Серията против бръчки Nivea Visage Q10 plus възстановява това, което кожата е загубила с времето.

Коензимът прониква в нея и действа там, където е нужно, за да увеличи енергийните нива, необходими за регенерацията на клетките.

Добре познатата колекция, забавяща хода на времето, има специално попълнение от тази пролет – дневен крем с оттенък.

Той не само прави лицето по-гладко и го защитава от вредните UV-лъчи, но и го озарява с леко матовото си оцветяване.

Продуктът е предназначен за всеки тип кожа и е с SPF15.

Препоръчителна цена: 19.80 лв. за 50 ml

Останалите продукти в серията от тази пролет са с подсилена филтърна система срещу опасните слънчеви лъчи и в комбинация предлагат цялостна грижа за по-зрялата кожа през топлия сезон.