Сексуалните образи и предпочитания се променят с годините и може би е време да разнообразите интимните си отношения с нови ролеви игри.

Човек никога не знае какъв сексуален образ ще излезе “на мода”, например ученичките доскоро бяха предпочитан фетиш само на японците и педофилите, а сега са възбуждаща роля за мъжете по цял свят. Ще ви предложим няколко роли, с които да изненадате приятно партньора си.

Дивачката – изобщо не е трудно да се преобразите в партньорка на Тарзан. Просто изберете ненужни дрехи в кафяво или защитно зелено и ги накъсайте на дрипи. Подходящи ще са също така тигрови, зеброви, леопардови и др. платове. Като пикантен акцент можете да добавите към тоалета си естествена кожа.

Зайчето на “Плейбой” – изкуствено популяризиран образ, но на мъжете им харесва. Достатъчно ще е да закачите пухкава опашчица към любимите си прашки и заешки ушички към любимата си диадема. Или още по-просто – купете си готов тоалет от някой секс-шоп.

Автомонтьорката – този образ комбинира две сексуални влечения на мъжа – колите и жените. Все нещо трябва да го изкара изпод колата, за да обърне внимание и на жена си! Образът се създава лесно – просто нарисувайте с тъмни сенки петна от машинно масло по тялото си. И хванете един гаечен ключ. Така ще има с какво да заплашите мъжа си, ако откаже да изпълнява съпружеския си дълг.

Полицайката – колкото по-често се сблъсква партньорът ви с органите на реда, толкова по-сексапилен и привлекателен ще му се струва този образ. Фуражка и ботуши ще са достатъчни. Останалото зависи от фантазията и предпочитанията ви.

Футболния съдия – обикновено този образ е особено възбуждащ след загуба на любимия отбор на партньора ви. Ще ви трябват съдийска свирка и жълт и червен картон, с които да санкционирате нарушенията. Какво точно ще се смята за нарушение решете сами.

Шехерезада – той се мисли за толкова неотразим, че вместо нощ на приказките очаква да получи приказна нощ. Повечко пайети, прозрачни шалвари, източни акценти в интериора и кючек – с това ще приспите бдителността му и ще получите възможност да му разказвате истории за Мечо Пух цяла нощ.

Мажоретката – сексът несъмнено е най-добрият спорт! Но не всички мъже го знаят. Подгответе се за образа, като разберете кой е любимият отбор партньора ви и номера на любимия му играч. После купете достатъчно бира и разучете танца на мажоретките. Но в никакъв случай не ползвайте като еротичен фон запис на любимия му мач!

Жената-воин – сексуалната привлекателност на войната и революцията се дължи на повишаването на нивата на адреналина. Това е теоретичната част. А ето я и практичната – ще ви трябват само няколко парчета плат в разцветка камуфлаж, за да му се прииска да завоюва вашето тяло. Тъй като военният стил напоследък е на мода, няма да ви е трудно да намерите подходящи материали.

Извънземната – на практика всички мъже си мечтаят за космически секс, а американските кинопродукции лансират красиви извънземни, изиграни от Мила Йовович. Няма да ви е лесно да се конкурирате с нея, но ще трябва да се постараете. Междувременно разполагате с няколко варианта на достатъчно сексапилни тоалети. Ако пък измислите свой собствен модел, партньорът ви може само да се радва на това. Но го предупредете предварително за ролевата игра, за да не го уплашите до смърт с вида си.