Е, момичета, това е положението – мъжете доста по-лесно могат да компенсират недостатъците във визията си, за разлика от нас.

Точно за това никак не е учудващо, че непривлекателни типове на пръв поглед често се уреждат с готини мацки.

Това важи в особено голяма степен за шоубизнеса, където някои доста неугледни на пръв поглед мъже излизат с абсолютни красавици.

Да, славата се оказва най-добрия любовен елексир и личности като Стийв Бушеми или Джей Лено не могат да се оплачат от липса на ухажорки. 15 мин слава вървят в комплект с много преимущества. Е, не всички мъже в бранша имат щастието да се хвалят с астрономически бройки в леглото, но определено не скучаят.

Няма да ви държим повече в напрежение. Представяме ви класацията за непривлекателни мъжки икони, и по-специално последните две места в нея:

Номер 10 – Дейвид Летърман

Малко са тези, които успяват да запълнят дупките в телевизионното време, без това да стане очевидно за зрителите. Както се случи с водещия на едно от най-гледаните американски предавания Дейвид Летърман.

И все пак лесно е да изпъкнеш, когато конкуренцията ти за вечерно токшоу има брадичка, дълга колкото самолетна писта.

Поради някаква причина все ни се струваше, че Джей Лено е по-активния от двамата зад кулисите и, че Дейв все зарязва фенките си, защото бърза да се прибере вкъщи при жена си. Да, ама не. Неотдавна стана ясно, че последният има доста стаж в любовните авантюри на работното място.

Явно дневната вкъщи вече е омръзнала на Дейв и той търси нови стаи със свежи обитателки в задкулисното пространство на предаването му.

Номер 9 – Гордън Рамзи

Въпреки факта, че напоследък великите кулинари започват да се радват на все по-голямо внимание сред елита на шоубизнеса, все пак ни е трудно да си обясним как Гордън Рамзи успя да си спечели имиджа на секссимвол и да се забърка в толкова изневери напоследък.

Британският майстор-готвач е сред най-титулованите в бранша, но е известен с избухливия си нрав и арогантността си. Тези две характеристики, които на пръв поглед са по-скоро негативни, неизменно бележат работата му.

Но това явно още повече разгарят страстите и интереса към него - Гордън се радва на небивал успех сред дамите. Дори се смята, че едва половината му афери добиват публичност.

Изобщо не ни е ясно как един такъв заядливко успява така добре да привлече светлината на женските прожектори...